Arkadaşlar, birer Online FPS oyunu yapmak istiyorum. Modellemellemeler falan tamam ama bir türlü karar veremedim oyun motoruna. Sizce UE 4 mü yoksa Unity mi kullanmalıyım?
Hocam tüm modellemeleri hallettiniz, tüm grafik işini ve yazılım işini halledecek donanımız var; seçim için bize mi soruyorsunuz?Arkadaşlar, birer Online FPS oyunu yapmak istiyorum. Modellemellemeler falan tamam ama bir türlü karar veremedim oyun motoruna. Sizce UE 4 mü yoksa Unity mi kullanmalıyım?
Arkadaşlar, birer Online FPS oyunu yapmak istiyorum. Modellemellemeler falan tamam ama bir türlü karar veremedim oyun motoruna. Sizce UE 4 mü yoksa Unity mi kullanmalıyım?
Unity ile büyük işler yapamazsın anca mobil oyun. Unreal derim. Bkz Bioshock İnfinite.Arkadaşlar, birer Online FPS oyunu yapmak istiyorum. Modellemellemeler falan tamam ama bir türlü karar veremedim oyun motoruna. Sizce UE 4 mü yoksa Unity mi kullanmalıyım?
Hocam UE 4 mobili destekliyormu ?Unity ile büyük işler yapamazsın anca mobil oyun. Unreal derim. Bkz Bioshock İnfinite.
Ben grafikli oyun yapacağım diyorsanız UE.Ama oyun motoru olduğu için kullanmak ebrudan farksız.Arkadaşlar, birer Online FPS oyunu yapmak istiyorum. Modellemellemeler falan tamam ama bir türlü karar veremedim oyun motoruna. Sizce UE 4 mü yoksa Unity mi kullanmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.