Selamlar, Unreal Engine 5.4.4 te basit bir mimari villa projesi paketlemeye çalışıyorken hata aldım. Birkaç yöntem denedim fakat işe yaramadı. Yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Selamlar, Unreal Engine 5.4.4 te basit bir mimari villa projesi paketlemeye çalışıyorken hata aldım. Birkaç yöntem denedim fakat işe yaramadı. Yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İnceledim. Türkçe karakter barındıran her şeyi ingilizce'ye çevirir misiniz? Ayrıca proje ayarlarını ve desteklenen platformlar kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?
İnceledim. Türkçe karakter barındıran her şeyi ingilizce'ye çevirir misiniz? Ayrıca proje ayarlarını ve desteklenen platformlar kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?
1. D diskime projeyle çalışırken bir yedek almıştım. Yedekteki proje ismini 111.uproject olarak değiştirdim. Sanırım hangisini target layacağı konusunda sorun yaşıyordu. (Bi projenın ismi GT_Fınal.uproject diğeri GT.uproject ti).
2. Proje dosyasındaki "Saved" ve "Intermediate" dosyasını sildim.
3. D/Proje İsmi/Config/DefaultEngine.ini dosyasını açarak ; en alt satıra (bir önceki satırdan boşluk bırakarak)
[/Script/BuildSettings.BuildSettings]
DefaultGameTarget=GT_Fınal
yazdım.