Unreal Engine 5 için 50 bin TL sistem önerisi

ablyZ

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Software developer
Selamünaleyküm,
Arkadaşlar bana Unreal Engine 5, modelleme ve animasyon vb için ideal sistem lazım, öneride bulunacağınız sistem var mı? Bütçe: Yaklaşık 50k, Intel işlemci olsun (AMD oyun, modelleme ve animasyon için ideal değildir).

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm,
Arkadaşlar bana Unreal Engine 5, modelleme ve animasyon vb için ideal sistem lazım, öneride bulunacağınız sistem var mı? Bütçe: Yaklaşık 50k, Intel işlemci olsun (AMD oyun, modelleme ve animasyon için ideal değildir).

AMD önerilmiş fakat Intel dediğinize göre daha çok işe yaradığından bunu topladım.

AMD önerilmiş fakat Intel dediğinize göre daha çok işe yaradığından bunu topladım.

4070 Ti Super varken super az olmaz mı hocam? Ama işlemciniz güçlü.

Arkadaşlar AMD güzel gerek oyun olsun ama genellikle modelleme, animasyon gibi işlerde Intel daha tercih ediliyor. Yardım için teşekkürler.

Dostum daha çok tercih ediliyor diye daha iyi olacak diye bir şey yok, iyi bir sistem almalısın bence 50K'ya 7600X işlemci falan iyi gider Full sistem olacaksa monitör, mouse, mouse pad vesaire dahil. Unreal oyunlarında AMD işlemci daha iyi oluyor geçen Intel'ler hata veriyordu falan Unreal'la çalışcaksan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı