Unreal Engine 5 multi user (withouth lan) statik IP alıp yapmak mümkün mü?

okanakguun

Hectopat
Unreal Engine 5 ile proje geliştiriyoruz ve ortak çalışmak için multi user editing kullanalım istedik. Rahatlık açısında ayrı evlerde olduğumuz için lan bağlantısı üzerinden değil ama port açıp bağlamayı denedim statik IP almam gerekiyormuş. Korumalı olduğundan izin vermiyormuş Superonline statik IP aldığımda düzgünce çalışabilir mi? Bilgisi olan var ise yardımlarınızı rica ederim.

Unreal Engine 5 ile proje geliştiriyoruz ve ortak çalışmak için multi user editing kullanalım istedik. Rahatlık açısında ayrı evlerde olduğumuz için lan bağlantısı üzerinden değil ama port açıp bağlamayı denedim statik IP almam gerekiyormuş. Korumalı olduğundan izin vermiyormuş Superonline statik IP aldığımda düzgünce çalışabilir mi? Bilgisi olan var ise yardımlarınızı rica ederim.
Statik IP pişmanlıktır.

Tavsiye etmem almanızı ama onun üzerine fiyat biçerler.

Github veya UE pluginlerine bakmanızı öneririm. Daha kolay yolu olması gerekir.

GitHub veya UE pluginlerine bakmanızı öneririm. Daha kolay yolu olması gerekir.

UE pluginlerinde multi-user var ama onunla da bağlanamıyoruz aynı ağda olmadığımız için. Statik IP aldım ama busfer Joning'de kalıyor sürekli bağlanamıyor. Port çıkışım nedense açık gözükmüyor, port closed kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
UE pluginlerinde multi-user var ama onunla da bağlanamıyoruz aynı ağda olmadığımız için. Statik IP aldım ama busfer Joning'de kalıyor sürekli bağlanamıyor. Port çıkışım nedense açık gözükmüyor, port closed kalıyor.
Aynı anda çalışmak zorunda mısınız gerçek zamanlı? Eğer değilse GitHub kullanın. Diğer yöntemler daha masraflı olur. Mesela host alırsanız (çok iyi olması gerekir) realtime çalışabilirsiniz veya bazı VPN'ler sizi LAN'mış gibi yapıyor.

Şu an Perforce kullanmaya karar verdik, GitHub gibi daha kontrollü geldi ama dediğiniz gibi GitHub da bir seçenek. Yardımlarınız için teşekkürler.

Şu an perforce kullanmaya karar verdik. GitHub gibi daha kontrollü geldi. Ama dediğiniz gibi GitHub'da bir seçenek. Yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı