Unreal Engine 5'in zamansal çözünürlük teknolojisi "TSR"

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
TSR "Temporal Super Resolution" olarak geçmekte, Ghostwire Tokyo oyununda bulunmakta, nasıl bir teknolojidir? FSR veya NIS kadar iyi mi?

Performance'a aldığımda bile kalite diğer öçekleyicilerdeki kadar törpülenmedi, bence iş var bu Tsr'da.

Steam'de bulunan crsed adlı oyunda keşfetmiştim ilk TSR'ı ve o zaman da etkilemişti.

Crsed oyununun ayarlarında bölümünden TSR yüzdesel olarak ayarlanabiliyor TSR'ı 1080P'de %25 resulation scale ayarı (270p -> 1080p upscale) ettiğimde inanılmaz bir şekilde oynanabilir sonuç verdi.

Çevre detayları çok iyi duruyordu. Tek kusur karakterin modelinin etrafında ki çizgiler karakter haraket edince saçlamıyordu. (o da olsun bi zahmet 270p diyoruz)

DLSS kadar iyi asla olamaz ve aşırı kötü. Fortnite'da açıyorum piksel piksel görüntü veriyor yetmezmiş gibi hala düşük fps alıyorum. DLSS olduğunu bilmiyordum DLSS'i buldum ayarlarında kurcalarken seçiliyormuş. Oh be dedim açtığımda. Ne piksellik vardı ne de kasma.

Steam'de bulunan crsed adlı oyunda keşfetmiştim ilk TSR'ı ve o zaman da etkilemişti.

Crsed oyununun ayarlarında bölümünden TSR yüzdesel olarak ayarlanabiliyor TSR'ı 1080P'de %25 resulation scale ayarı (270p -> 1080p upscale) ettiğimde inanılmaz bir şekilde oynanabilir sonuç verdi.

Çevre detayları çok iyi duruyordu. Tek kusur karakterin modelinin etrafında ki çizgiler karakter hareket edince saçlamıyordu. (o da olsun bir zahmet 270p diyoruz)

270p değil 540p. 1920x1080'in yüzde 25'i 960x540 yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı