Çözüldü Unreal Engine 5'te ev modellerinin yanına yaklaşılmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda416

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ev modelleri falan indirdiğimde yanına yaklaşamıyorum. İcine veya üstüne de. Bunun çözümü nedir?

Çözüm
Oyuna başlarken yanına yaklaşamıyorum sanki görünmez bir duvar var gibi
Collision var demekki. Dosyanın üstüne çift tıklayın. Üstte collision özelliği var. Tıklayıp açılır pencereden Remove Collision diyin. İsteğe bağlı olarakta sildikten sonra Auto Convex Collision seçeneğine tıklayıp sağ alt tarafta açılan pencereden onaylayın.
Arkadaşlar ben ev modelleri falan indirdiğimde yanına yaklaşamıyorum. İcine veya üstüne de. Bunun çözümü nedir?
Sağ tık basılı tutarken W, A, S, D tuşlarıyla ileri, sola, geri, sağa gidebilir Q, E tuşlarıyla da yukarı, aşağı haraket edebilirsiniz. Mouse scrolladığınızda ileri geri, sol tık basılı tutarken mouseu haraket ettiğinizde de yükselip alçalma dışında haraket edebiliyorsunuz.
CTRL + SPACE -> Content Drawer'ı açar.
CTRL + B -> Seçili olan nesnenin Content Browser'daki yerini açar.

Sağ tık basılı tutarken W, A, S, D tuşlarıyla ileri, sola, geri, sağa gidebilir Q, E tuşlarıyla da yukarı, aşağı hareket edebilirsiniz. Mouse scrolladığınızda ileri geri, sol tık basılı tutarken fareyi hareket ettiğinizde de yükselip alçalma dışında hareket edebiliyorsunuz.
CTRL + SPACE -> Content Drawer'ı açar.
CTRL + B -> Seçili olan nesnenin Content Browser'daki yerini açar.

Yürümeyi hareket etmeyi biliyorum yuklediğim ev modelinde sanki görünmez bir duvar var gibi üstüne veya icine yaklaşmaıyorum

Yürümeyi hareket etmeyi biliyorum yuklediğim ev modelinde sanki görünmez bir duvar var gibi üstüne veya icine yaklaşmaıyorum
Görsel paylaşabilir misiniz?
Collision mu var? Ayrıca oyundayken mi geçemiyorsunuz yoksa editördeyken mi?

Oyuna başlarken yanına yaklaşamıyorum sanki görünmez bir duvar var gibi
Collision var demekki. Dosyanın üstüne çift tıklayın. Üstte collision özelliği var. Tıklayıp açılır pencereden Remove Collision diyin. İsteğe bağlı olarakta sildikten sonra Auto Convex Collision seçeneğine tıklayıp sağ alt tarafta açılan pencereden onaylayın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı