Unreal Engine "an Unreal process has crashed: UE 4-" hatası

Yakuzet

Hectopat
Daha fazla  
Unreal Engine başlatmaya çalıştığımda karşılaştığım hata var: (screenshot_2)
Birkaç Epic Games ile ilgili çözüm aradım belki Launcher'la ilgilidir diye başlangıçta açıl kısmını kapattım yönetici olarak çalıştırdım onardım olmadı.
Unreal çözümlerine geçtim yönetici olarak başlatma uyumluluk ayarları, "verify" yine olmadı en sonunda belki ekran kartını Entegrated'ta bırakmıştır diye düşünürken yanlışlıkla entregreteda dönüştürüp açtım ve hata vermeden açıldı fakat bu sefer proje seçicide kaldı yine çalışmadı.
Ekran kartı güncellenmiyor normal yöntemlerle normalde nv. Experience indirirdim fakat desteği kesileli bayağı olacak (610M) o yüzden Windows Update ile güncelleme yaptım görünüşe göre güncel çünkü eski sürüm Experience indirdiğimde güncellemeden önce eski sürüm diyordu şimdi güncel diyor.
Ne yapabilirim?

Screenshot_2.png

Maalesef çözüm yok şu anda driver lazım ve Experience desteği bu ekran kartından çekmiş durumdamin req. Yetmesine rağmen driver sıkıntısından maalesef şu anda o ekran kartı kullanılamaz durumda başka bir driver yani ekran kartının GeForce tarafından sürülmemiş olan öbür sürümünü indirip denediğimde tüm cihaz kasmaya başlıyor her şey donuyor falan o da yaramadı entegrated da zaten görüntüyü veremiyor ekrana gücü yetmediğinden. Tek çözüm ana PC'de devam etmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı