Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Yazılım
- RAM
- 16 GB GSKİLL Tridentz 3000mhz cl16
- Ekran kartı
- GTX 1080
- İşlemci
- R5 3600
Merhaba, oynadığım bir iki tane oyun var. LoL, CS2, Path of Exile 1-2 gibi. Sorunsuz oynuyorum bilgisayarımda bir problem yok.
Rematch diye yeni bir oyun var onu indirdim arkadaşlarla oynamak için ama oyunda birkaç dakika oynadıktan sonra hata veriyor çözemedim bir türlü. RAFT ve Backrooms Escape Together oyununda da alıyorum. Process Monitor ile oyundayken crash alana kadar Log çıkardım sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Process Monitor Save:
Logfile.rar
Unreal Engine Crash Reporter Log:
drive.google.com
Ekran kartı: GTX 1080.
Şöyle bir rehber buldum.
EUCC içinde değişik bir hata vardı "DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED " bunu deneyeceğim bilgi aktarıcam.
Regedit eklemelerini yaptım, şu anlık denediğim oyunlarda crash vermedi.
Saatlerce oyunu açık bıraktım herhangi bir crash atmadı. Çözüldü bu şekilde benim sorunum.
Rematch diye yeni bir oyun var onu indirdim arkadaşlarla oynamak için ama oyunda birkaç dakika oynadıktan sonra hata veriyor çözemedim bir türlü. RAFT ve Backrooms Escape Together oyununda da alıyorum. Process Monitor ile oyundayken crash alana kadar Log çıkardım sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Process Monitor Save:
Logfile.rar
Unreal Engine Crash Reporter Log:
UECC-Windows-FAB0EE8A4F8C9100E61BE18007D25D3F_0000.rar
drive.google.com
Ekran kartı: GTX 1080.
Şöyle bir rehber buldum.
EUCC içinde değişik bir hata vardı "DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED " bunu deneyeceğim bilgi aktarıcam.
Regedit eklemelerini yaptım, şu anlık denediğim oyunlarda crash vermedi.
Saatlerce oyunu açık bıraktım herhangi bir crash atmadı. Çözüldü bu şekilde benim sorunum.
Son düzenleyen: Moderatör: