Unreal Engine hangi sürümü kullanmalıyım?

cicikkus859

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun yapmakla alakalı hiçbir bilgiye sahip değilim. Unreal Engine de blueprints diye bir yazılım var ve onu kullanarak ve Unreal Engine'in temellerini öğrenerek oyun yapmayı planlıyorum fakat hangi sürümü indireceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarın özellikleri: -Intel Core i7-4720HQ
-CPU 2.60GHz
-NVIDIA GeForce GTX 970M.
-16 GB bellek.

1752570902006.png

Son düzenleme:
5.5.0 kullanın. 5.6.0 çok buglu. Ayrıca iğrenç bir üst panel yapmışlar. Biraz alışmanız zor. Templateleri bile eksik yapmışlar. Mesela templatede yapay zekalı düşmanların ne işi var? Koymuşlar işte ama sorun şu templatedeki düşmanın yapay zekas kontrolcüsünü bağlamayı unutmuşlar. 5.5.0'ı yükleyin.

Bu arada, işlemci ve ekran kartı 5 sürümünü oynatmaya yetmeyebilir. 4 de aynı şekilde. Bir araştırın önce.

5.5.0 kullanın. 5.6.0 çok buglu. Ayrıca iğrenç bir üst panel yapmışlar. Biraz alışmanız zor. Templateleri bile eksik yapmışlar. Mesela templatede yapay zekalı düşmanların ne işi var? Koymuşlar işte ama sorun şu templatedeki düşmanın yapay zekas kontrolcüsünü bağlamayı unutmuşlar. 5.5.0'ı yükleyin.

Bu arada, işlemci ve ekran kartı 5 sürümünü oynatmaya yetmeyebilir. 4 de aynı şekilde. Bir araştırın önce.

Sizce 4.27 veya 4.28 mi kullansam? Bence bilgisayar 5.5'e yetmeyebilir.

Sizce 4.27 veya 4.28 mi kullansam? Bence bilgisayar 5.5'e yetmeyebilir.
Yetmez zaten. 4.27 ve 28'in gereksinimleri hakkında bir bilgim yok maalesef. Araştırıp bakın. 550 Ti ile Ue4 açtığımı hatırlıyorum. Tabi o zaman kaç FPS alıyordum hatırlamıyorum. Ama şu an 6600 ile bile proje fazla dolu olunca yavaştan FPS kaybı yaşıyorum. Unity ile yapmayı deneyebilirsiniz. Veya ilerde sisteminizi yükseltip 5 sürümünden devam edebilirsiniz.

İleride 5'e yukseltirim bence suanlık 27 iyi gibi duruyor az buçuk arastırdım.

Peki Blender'ın hangi surumunu indireyim sizce? Şimdi aklıma geldi modellemede yapmam lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı