Unreal Engine ile Valorant benzeri FPS oyunu yapılır mı?

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Blueprint ile yapıyorum ama C# öğrenmeyi düşünüyorum. FPS oyunu nasıl yaparım hadi haritaları karakterleri yaparım ama sunucular kurup 5 kişi bir takıma nasıl toplayabilirim? Kodlama ile mi yapmam lazım ne yapmam lazım? Oyuna giriş ekranı tıklayınca takım bulmayı da yapabilir miyim Unreal Engine ile ya da başka oyun motoruna mı geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blueprint ile yapıyorum ama C# öğrenmeyi düşünüyorum. FPS oyunu nasıl yaparım hadi haritaları karakterleri yaparım ama sunucular kurup 5 kişi bir takıma nasıl toplayabilirim? Kodlama ile mi yapmam lazım ne yapmam lazım? Oyuna giriş ekranı tıklayınca takım bulmayı da yapabilir miyim Unreal Engine ile ya da başka oyun motoruna mı geçmeliyim?
Multiplayer oyun yapmayı anca documentlerle yapabilirsin bunun oyun motorundan çok kaynakla alakalı. C# Öğrenmene şuanlık Unity 2D kullanmayacaksan gerek yok BP yeterli. Örnek olarak da bu kursu biliyorum. Satın aldım ama başlayacak zaman bulamadım. Henüz başka BP ile multiplayer oyun yapmayı gösterene de rastlamadım.
Unreal Engine C++ odaklı olduğu için C++ öğrenmeniz iyi olacaktır.
Sadece CPP değil BP de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı