Çözüldü Unreal Engine lisans sözleşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MELIK KHAN

Picopat
Daha fazla  
Dostlar Unreal Engine indirmeyi düşünüyorum kullanım amacım PC ve Android oyunları yapmak da bu uygulama ücretli mi aradığımda bir ücretli çıkıyor. Bir ücretsiz bir de lisans sözleşmesinde 1M dolar üstünde telif hakkı istiyeceklerini okudum. Para mı ödemeliyim bilen biri varsa bana anlatabilir mi?

Çözüm
Oyun yapıp yayımlayınca 1m dolara kadar ücret istemiyorlar eğer üstünde para kazanırsanız yanlış hatırlamıyorsam (kazancınızın)%15 gibi bir ücret ödüyorsunuz.
Oyun yapıp yayımlayınca 1m dolara kadar ücret istemiyorlar eğer üstünde para kazanırsanız yanlış hatırlamıyorsam (kazancınızın)%15 gibi bir ücret ödüyorsunuz.

Çözüm
Ücretsiz olarak yayınlarsam isterler mi?
Bunu neden taktın anlamadım. Zaten 1m üstü kazanırsan kazancının %15ini bile versen sorun olmaz. 1m Dolara kadar hiçbir ücret istemiyorlar. Ayrıca illa uygulamaya ücret belirtmenize gerek yok. Oyun içi alımlar, reklamlar vb. gibi kazandığınız gelirler de dahil olmalıydı.

Cebimden para çıkmaması için taktım hocam şu anda oyun motoruna ayıracak bütçem yok maalesef.

Cebimden para çıkmaması için taktım hocam şu anda oyun motoruna ayıracak bütçem yok maalesef.
Anladım. Merak etmeyin 50 kuruş bile istemiyorlar. Oyun geliştirip yayımladığınız zaman kazancınız eğer 1M Doları geçerse ondan kesip size veriyorlar yani sizden çıkan hiçbir şey yok. (Yayımlama vb. gibi ücretler hariç) Oyun motoruna hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Tamam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…