Mehmet098769
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ediyorum ama ben çok kararsızım. Yazılım bilgimde C# formu biliyorum ve şimdi Unreal Engine'ya da Unity'e başlayacağım. Sizce hangisine başlamam lazım? Unreal Engine başlarsam Blueprint başlarım ama Blueprint ne kadar mantıklı bilmiyorum. Unity hakkında pek fikrim yok en rahat olarak hangisini öğrenirim? Siz hangisini tavsiye edersiniz?(not = mergen adlı YouTuber Unreal Engine kursu çıkartıyor. Unreal olursa o kursu alırım Unity olursa Hasan Eren'ler adlı hocamızın 3D FPS hıkaye oyunu yapma kursunu alırım.)
He bir de nedensizce Unreal enginde Blueprint'te hiçbir metınsel kod olmadıgı ıcın hiçbir şey bilmicekmisim gibi hissettiriyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(Amacım 3D çalışmak)
(Unreal Engine'de C++ kursu yok ve hangisi daha mantılı onu da bilmiyorum, herkes Blueprint kullanıyor AT0m mergen vs daha kıme baksam, yanlısım olabılır duzeltırsenız sevınırım)
(İngilizce videolar izleyecek kadar İngilizce yok)
Cevaplarınız için teşekkürler.
He bir de nedensizce Unreal enginde Blueprint'te hiçbir metınsel kod olmadıgı ıcın hiçbir şey bilmicekmisim gibi hissettiriyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(Amacım 3D çalışmak)
(Unreal Engine'de C++ kursu yok ve hangisi daha mantılı onu da bilmiyorum, herkes Blueprint kullanıyor AT0m mergen vs daha kıme baksam, yanlısım olabılır duzeltırsenız sevınırım)
(İngilizce videolar izleyecek kadar İngilizce yok)
Cevaplarınız için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: