Çözüldü Unreal Engine paketleme hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

selimkaratas

Centipat
Daha fazla  
Şu hatayı alıyorum yardım edin.

Kod:
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): ld.lld: error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Plugins/Online/Android/OnlineSubsystemGameCircle/Source/ThirdParty/jni/libs\libAmazonGamesJni.so is incompatible with aarch64linux.
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): clang++: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): [6/7] starrun-Android-Shipping-armv7.so
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): ld.lld: error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappyGL_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): ld.lld: error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappy_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): ld.lld: error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappyGL_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): ld.lld: error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappy_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): clang++: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
PackagingResults: Error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Plugins/Online/Android/OnlineSubsystemGameCircle/Source/ThirdParty/jni/libs\libAmazonGamesJni.so is incompatible with aarch64linux.
PackagingResults: Error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
PackagingResults: Error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappyGL_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
PackagingResults: Error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappy_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
PackagingResults: Error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappyGL_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
PackagingResults: Error: C:/Program Files/Epic Games/UE_4.27/Engine/Source/ThirdParty/GoogleGameSDK/gamesdk/libs/arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release\libgamesdk.a(swappy_c.cpp.o) is incompatible with armelf_linux_eabi.
PackagingResults: Error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): Took 1011,6248145s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\90530\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.27\UBT-starrun-Android-Shipping_2.txt)
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Android (ETC2)): BUILD FAILED.
PackagingResults: Error: Unknown Error

Son düzenleme:
Çözüm
Buraya gelmeden önce yapay zekaya sormuştum ARM32 üzerinde çalışıyorsun onu ARM64 yap dedi ama değiştireceğim ayarı bilmiyorum sürüm 4.27.2

İşte yazılar da burada.
JDK version 8X kurmayı deneyin. Bu problemin aynısını başkası da yaşamış, bütün çözümü çevirdim.

JDK 8x versiyonunu kurdum, çalıştı.
Dışarıya aktarma 17x versiyonlarında çalışmıyor.

Güncelleme: arm7v Build özellikleri için Settings - Project Settings - Platforms - Android - Advanced Build - "Force linking to use ld instead of lld" bunu açın ve Build bölümünde, "support armv7" açın ve "Support arm64" kapatın.

Başka bir not ile güncelleme: eğer blueprint nativization kullanıyorsanız aynı hatayla yine karşılaşabilirsiniz. Hataları düzeltin ya da Project Settings - Project - Packing - Disable Blueprint Nativization yapın.
C:\Users\90530\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.27\UBT-starrun-Android-Shipping_2.txt
konumundaki yazıları at buraya.

arm64-v8a_API24_NDK21_cpp_shared_Release kütüphanesini kullanmaya çalışıyorsun ama galiba armelf_linux_eabi konfigürasyonunda derlemeye çalışıyorsun.

Buraya gelmeden önce yapay zekaya sormuştum ARM32 üzerinde çalışıyorsun onu ARM64 yap dedi ama değiştireceğim ayarı bilmiyorum sürüm 4.27.2

İşte yazılar da burada.

Dosya Ekleri

• UBT-starrun-Android-Shipping_2.txt
    51,8 KB · Görüntüleme: 47

İşte yazılar da burada.
JDK version 8X kurmayı deneyin. Bu problemin aynısını başkası da yaşamış, bütün çözümü çevirdim.

JDK 8x versiyonunu kurdum, çalıştı.
Dışarıya aktarma 17x versiyonlarında çalışmıyor.

Güncelleme: arm7v Build özellikleri için Settings - Project Settings - Platforms - Android - Advanced Build - "Force linking to use ld instead of lld" bunu açın ve Build bölümünde, "support armv7" açın ve "Support arm64" kapatın.

Başka bir not ile güncelleme: eğer blueprint nativization kullanıyorsanız aynı hatayla yine karşılaşabilirsiniz. Hataları düzeltin ya da Project Settings - Project - Packing - Disable Blueprint Nativization yapın.

Çözüm

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…