Unreal Engine ücretsiz assetler mağazada neden görünmüyor?

Merhaba dostlar, Unreal Engine için asset alıyordum ücretsiz olanlardan bugün bir daha yalandan da olsa bakınayım dedim de bulamadım. Mağaza kısmı. Kaldırılmış geri gelme ihtimali vs var mıdır? Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-30 202533.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-30 202533.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba dostlar, Unreal Engine için asset alıyordum ücretsiz olanlardan bugün bir daha yalandan da olsa bakınayım dedim de bulamadım. Mağaza kısmı. Kaldırılmış geri gelme ihtimali vs var mıdır? Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Bir mail gelmişti sanırım bununla alakalı. Ayrıca QB de kalkabilir. Bundan dolayı QB deki bütün itemleri indir kutuphanene sonra sil (Youtube de otomatik yapan video var.) Ayrıca kalkma ihtimalı yok. Altta yazan yazıya göre fab.com'a taşınmış. Açınca da marketplace'e benziyor zaten. Ayrıca diğer platformlara da destek gelmiş sanırım. Epic Games bizi daha ne kadar şaşırtacak bakalım.

Unreal Engine market place birkaç başka uygulama ile ortak bir market olan fab'de birleştirildi. Epic Games'e girerken kullandığın yöntem (mail-şifre veya Facebook üzerinden gir gibi) ile Fab'deki hesabına girersen bu birleştirilen sitelerde öncesinden aldığın assetleri kütüphanende görebilirsin.

Ayrıca Fab'in anasayfasında "17 bin quixel asseti, tek tıkla" diye bir alan var ona da yıl sonuna kadar tıklayarak Quixel'ın tüm assetlerini alabilirsin. Quixel'ın assetleri direk fab kütüphanende gözükmüyor onu söyleyim. Ayrıca bu quixel assetini açıp "add to library" dersen kütüphanende gözükür hale geliyor. Kütüphanende gözükmese de rastgele bir quixel assetine tıklarsan "you allready own this item" ibaresini görebilirsin yani ona sahipsin. Tahminen kütüphanede gözükmeyecek şekilde ayarlamalarının sebebi kütüphaneyi çok şişirir, rahatça aradığını (diğer başkaca assetleri) bulamazsın diye. Denemedim ama tahminin halihazırda Unreal Engine'de olan plug In'den rahatça quixel assetlerini görür ve filtreleyerek arama yapabiliyorsundur.

Fab'in internet sitesinde quixel assetleri kütüphanesi nerede bilmiyorum ama. Şimdilik bu sayfadan Fab'in internet sitesi üzerinden Quixel'ın ürünleri görebilir ve filtreleme yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı