Amacım Unreal Engine 4 üzerinden harita tasarlamak. Ama grafik bakımından daha (Tatlı- Pastelimsi)olacak. Küçük küçük haritalar tasarlayıp bölüm bölüm yapmak istiyorum. Ve Skyrim de olduğu gibi mesela bir eve girmek istediği zaman böyle hafif bir kapı açılma animasyonu ve sesi. Ardından bir önceki yerden bambaşka bir küpün içine ışınlanıyorsun. Aynen onu yapmak istiyorum. Ve oyunda basit bir takas ve envanter sistemi olmasını istiyorum. Ve yine hafiften bir yetenek ağacı (En iyi örnek M&B W olur.). İşte "1 puan daha eklersen envanterine +12 yer." gibi gibi. Bu arada oyunun tamamen ticaret üzerine olmasını bekliyorum. Tabi karşına çıkan herkes ile etkileşime geçebileceksiniz. Oyun biraz eski çağda geçecek. Yapmak istediğim haritalara en iyi örnek:
(Arka planda gösterilen harita.). Mesela bir yuvarlak nesne yapıp onu uzatıp odunsu bir şekle getirip kahverengi renge boyayıp sanki evin çatısını tutan bir odun gibi göstermek istiyorum. Daha oyun hamurumsu grafikler. Tamamen harita tasarım kısmını UE4 üzerinde bitirebilir miyim? Ekstra olarak program kullanmak istemiyorum. Kullanmam gerekse bile 3D karakter tasarlama ve kaplama tasarlayabileceğim bir yazılım olsun. Bedava olması şart. Bir de ekstra olarak:
C++ öğrenmem gerekiyor mu?
İngilizce ne kadar gerekiyor?
(Arka planda gösterilen harita.). Mesela bir yuvarlak nesne yapıp onu uzatıp odunsu bir şekle getirip kahverengi renge boyayıp sanki evin çatısını tutan bir odun gibi göstermek istiyorum. Daha oyun hamurumsu grafikler. Tamamen harita tasarım kısmını UE4 üzerinde bitirebilir miyim? Ekstra olarak program kullanmak istemiyorum. Kullanmam gerekse bile 3D karakter tasarlama ve kaplama tasarlayabileceğim bir yazılım olsun. Bedava olması şart. Bir de ekstra olarak:
C++ öğrenmem gerekiyor mu?
İngilizce ne kadar gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: