Unreal Engine'de proje oluşturulmuyor

54Eymen1717

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İntel i5 14500 Hx
16gb DDr 5 ram
1tb Depolama
Dizüstü
Meslek
Öğrenci
Merhaba! Unreal Engine'yi yeni yükledim ve ekranda neredeyse 20 dakikadır C++ compiling yazısı görüyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Visual Studio Code'dan her eklentiyi yükledim lazım olan.

1746088818460.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarının teknik özellikleri yeterli mi Unreal Engine için saçma bir soru olabilir ama benim eski laptopta o yüzden açmıyordu galiba.

Merhaba! Unreal Engine'yi yeni yükledim ve ekranda neredeyse 20 dakikadır C++ compiling yazısı görüyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Visual Studio Code'dan her eklentiyi yükledim lazım olan.

Eki Görüntüle 2481640
Yanlış hatırlamıyorsam, UE sadece VS 2019 ve VS 2022'yi destekliyordu. Sadece kodları VS Code ile düzenleyebilirsiniz. Blueprint ile oluşturun. Gerektiği zaman C++ kullanın.

Yanlış hatırlamıyorsam, UE sadece vs 2019 ve vs 2022'yi destekliyordu. Sadece kodları VS Code ile düzenleyebilirsiniz. Blueprint ile oluşturun. Gerektiği zaman C++ kullanın.

Özür dilerim yanlı ifade etmişim Visual Studio Code değil Visual Studio kullanıyorum.

Bilgisayarının teknik özellikleri yeterli mi Unreal Engine için saçma bir soru olabilir ama benim eski laptopta o yüzden açmıyordu galiba.

Evet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı