Arkadaşlar Lenovo LOQ markalı, Intel Arc A530M ekran kartına sahip bir laptop kullanıyorum, hayatımda ilk kez gördüğüm şekilde ekran kartı sürücülerim ne kadar güncel olsa da ara ara bilgisayar açıkken ekran kararıyor, sonra da "unsupported Graphics Card" şeklinde bir hata çıkıyor. Kapatıp açınca düzeliyor ve oyunlara girerken de bir sorun olmuyor. Tekrarlaması da uzun sürüyor.
Biraz kurcalayınca fark ettim ki benim Intel Arc uygulaması güncellemeleri bana geç haber ediyor, örneğin şimdi baktığımda da bir güncelleme varmış fakat uygulama henüz haber vermemiş, ama merak ettiğim sırf sürücü güncel değil diye bu hatayı verebilir mi ve bu normal mi? Hatta bazen hatanın üstüne mavi ekran da yiyorum, güncelleyince uzun süre bir sorun olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.
Biraz kurcalayınca fark ettim ki benim Intel Arc uygulaması güncellemeleri bana geç haber ediyor, örneğin şimdi baktığımda da bir güncelleme varmış fakat uygulama henüz haber vermemiş, ama merak ettiğim sırf sürücü güncel değil diye bu hatayı verebilir mi ve bu normal mi? Hatta bazen hatanın üstüne mavi ekran da yiyorum, güncelleyince uzun süre bir sorun olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.
Son düzenleyen: Moderatör: