Until Dawn 4 Ekim 2024'te PC ve PS5 için çıkış yapacak

10 dolar olsun diye bir talebim olduğunu hatırlamıyorum. 40 dolar olacak o da normal zaten cümleside sizin kendi fikriniz.
Talebin olduğunu söylemedim zaten. Bu veya Playstation ismi altında PC'ye çıkacak her oyun standart olarak 40, 50 ve 60 dolardan satılır. Çünkü ilk kez PC'ye çıkış yaptıkları için yeni oyun gözüyle bakılıyor.

PlayStation'ın yaptığı açıklamaya göre Until Dawn, 4 Ekim 2024 tarihinde PC ve PS5'e çıkış yapacak. Ön siparişler ise 21 Ağustos tarihinde başlayacak.
Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam:

PS5:

Bu oyun bana PSPLUS'ta bedava gelmişti. PS5'e gelecek yeni oyununun büyük ihtimal sağlam fiyattan çıkacak olması maalesef üzücü. 1 yıl önce 500 liraya aldığım GoW ragnarök'ün 2800 TL olduğunu gördükten sonra oyun almanın gerçekten bir anlamının kaldığını düşünmüyorum.

Aynı anda bilgisayara ve PS'ye çıkması çok iyi. Bilgisayara çıkması için beklememize gerek kalmayacak.

PS tarafında yine oyuncuları iyi silkeleyeceklerdir. PC tarafında ise Uncharted gibi anlık oyuncu ve satış anlamında "başarısız bir çıkış" bekliyorum ben.

@490836, neden başarısız çıkış olarak beklediğinizi merak ettim. Uncharted ile kıyaslamışsınız da kötü oyun da değildi Uncharted.

@490836, neden başarısız çıkış olarak beklediğinizi merak ettim. Uncharted ile kıyaslamışsınız da kötü oyun da değildi Uncharted.
Uncharted kötü bir oyun değildi ama oyuna karşı kimsenin bir beklenti, hype beslememesi yüzünden oyun çok sönük çıktı. İlk 3 oyunu es geçip direkt 4. oyunu PC'ye getirmeleri, çıkışında optimizasyon problemi olması gibi sebeplerden dolayı da az sattı şeklinde bahaneler üretiliyor ama GoW, Spider-Man gibi çıkmadan önce sürekli insanların yüksek beklenti beslediği bir oyunda değildi. Çıkınca meraklısı oynar kafasında bakılıp es geçildi. Aynı durumu Ratchet and Clank, Spider-Man Miles Morales, Returnal gibi oyunlar da yaşamıştı.
Until Dawn klasikleşmiş bir PS oyunu olmadığı gibi kendi türü içerisinde de pek kaliteli bir iş değildi. Yani önden bir Uncharted seviyesinde bile hype alamadı. Üstüne GoW Ragnarok ile arasında 1 ay bile yok.
Ha oldu da bu oyun gerçekten çok iyi sattı diyelim, üzülür müyüm? Assassin's Creed oyunlarının hâla daha peynir ekmek gibi satılmasına üzüldüğüm kadar çok üzülürüm. Çünkü Sony hâla daha yeni oyun yapmak yerine var olanları cilalayıp cilalayıp ve her seferinde de fiyatını arttıra arttıra tekrar önümüze sunmaya devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı