Until Dawn'da FSR çalışmıyor

Batuhan2955

Hectopat
Daha fazla  
FSR ve fg çalışmıyor, grafik düşürsem de FPS aynı kalıyor. Oyun bozuk sanırım. Var mı bu sorunları yaşayan?

@Batuhan2955. birkaç saat önce oyunu indirdim. Bende de aynı sorun var Ray Tracing ve Frame Generation çalışmıyor. Oyunun ayarlar menüsünde FPS 10 civarına inip yükseliyor. Ayarları en düşüğe alsam da almasam da FPS 40 -60 arası dolanıyor.

Oyunun optimizasyonu rezalet. Neredeyse 10 senelik oyun kaç aydır da PC için geliştiriyorlar hiç mi fark etmediler bu sorunları kafam almıyor. Dün YouTube'da bazı yayıncıları izliyordum canlı yayında oyunu açar açmaz oyun cöküyordu. Onlarda olan ekran kartları da 4090 - 4080 gibi kartlar düsük kartlar değil. Umarm guncelleme getirirler en kısa sürede.

Ekran kartım RTX 3060 Ti
İşlemci i5 10400.

@Batuhan2955. Birkaç saat önce oyunu indirdim. Bende de aynı sorun var Ray Tracing ve Frame Generation çalışmıyor. Oyunun ayarlar menüsünde FPS 10 civarına inip yükseliyor. Ayarları en düşüğe alsam da almasam da FPS 40 -60 arası dolanıyor.

Oyunun optimizasyonu rezalet. Neredeyse 10 senelik oyun kaç aydır da PC için geliştiriyorlar hiç mi fark etmediler bu sorunları kafam almıyor. Dün YouTube'da bazı yayıncıları izliyordum canlı yayında oyunu açar açmaz oyun cöküyordu. Onlarda olan ekran kartları da 4090 - 4080 gibi kartlar düsük kartlar değil. Umarm guncelleme getirirler en kısa sürede.

Ekran kartım RTX 3060 Ti.
İşlemci i5 10400.

Yine denedim şimdi ki haliyle oynanmaz. Patch gerekiyor. Oyunun incelemeleri karışık zaten yakında getirirler umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı