Unutamadığım kız

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Yaklaşık 5 senedir arkadaş olduğum kızı 5 senedir seviyorum. Aşığım. Hep gizlemiştim sevdiğimi. Birkaç kez denedim, açıldım ve ret yedim. Arkadaş rolü yaptım kaybetmemek için. Sesi ve gülüşü bile bana huzur veriyordu ve hiçbir zaman vazgeçmedim, geçemedim. Kızlarla konuştum, kız ortamına girdim, kızlar benimle konuştu ama konuştuğum kızların lafları, kelimeleri hep onu hatırlattı. Oyun oynarken, yemek yerken, idmandayken hep aklımda, unutamadım onu.

Sevgili yaptım sevdiğimi unutmak için, unutamadım. Neyse ki o ayrıldığım kız direkt sevgili yaptı. Ben hiçbir zaman unutamadım. 5 senedir aşık olduğum kızın sevgilisi var. Sevgilisi ile mutlu bunu biliyorum, o mutlu olunca ben de oluyorum ama üzülüyorum da. Neden yani? Nereden kaybettim? Hiç kötü birisi değilim. Evet, hatalarım oldu, herkesin hatası olur.

Hiç sevgili olmadık. Hala arkadaşız 5 senedir sevdiğim ile, o kabul etti arkadaşca olmayı. Hep ret yedim, hiçbir zaman vazgeçmedim. Çok yakın arkadaştık, dayanamadım açıldım ve ret yedim. Barışmak istedim barıştık.

Ne yapmam gerek arkadaşla? R bakın rica ediyorum konuşmayı kes demeyin, yapamam, çok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan sevdiğiyle arkadaş olamaz, yapacak bir şey yok.

Ne yapmam gerek arkadaşlar? Bakın, rica ediyorum. Konuşmayı kes demeyin, yapamam. Çok seviyorum.

Neden yapamazsınız? Kız sizi kibarca reddetmiş işte. İstenmiyorsunuz, zorlamanın çok da mantığı var mı? Kız arkadaşlık teklifini de muhtemelen seni kaybetmek istemediği için kabul etmiştir. Onun için alternatif yani ikinci konumsunuz. Bunu anlayın ve ona göre davranın, hareket edin. Yapacak başka bir şey yok ve 5 sene boyunca kıza karşı neden sevdiğinizi sakladınız ki? Saklamanızın hiçbir mantığı yoktu, siz açılmazsınız. Bir başkası gelir, açılır ve sevdiğinizi de elinizden alır. Kıza başta arkadaş olarak yaklaşmışsın. Bu kızdan baştan olmazdı zaten.

Hayır öncesinden zaten açılmıştım red etmişti yazmışım yazıda 2-3 kez sonra sakladım red eder korkusu ile.

Arkadaş kalmayı deneyeyim o zaman, çünkü kaybetmek istemediğim bir kişi kaybetmek gerçekten istemiyorum.

@Slenders anlıyorum da korkunuz gereksiz. Gerçekten gereksiz, yaş kaçtı? Merak ettiğim için soruyorum.

@Slenders anlıyorum. Bu tarz durumlar yaşınıza göre de aslında normal. Eğer ilk sevgilinizse doğal olarak kaybetmek istemiyorsunuz, ilklerin yeri farklı oluyor ama bazı şeylerin de farkına varmak lazım. Bu kızla arkadaş olarak kalamazsınız. Kıza başta açılmışsın ve kız da zaten reddetmiş. Kızın alternatif olarak seni elinde tutmaya çalıştığını düşünüyorum yoksa kızlar, dediğim gibi kolay kolay reddettiği erkeği elinde tutmaz. Daha önüne çok kız çıkacak, karşına çıkacak olan tek kız bu değil. Belki bu kızdan kat kat daha iyi kızlarla karşılaşacaksın, bilemezsin. Sadece şunu söylemek istiyorum ki bazı acılara da alışmak gerekiyor. Yol yakınken bitirmek lazım. Acın daha da büyümeden bitir ve kızla arkadaşlık ilişkinizin bitmeyeceğinin de bir garantisi yok. Yol yakınken sen bitir ve bu dertten kurtul. Farklı kısmetlerini dene. Forumda PARASIZ ERKEK diye birisi vardı, söylemişti dersin. Ciddiyim, insan sevdiğiyle arkadaş kalamıyor. Olmuyor, birçok sefer denendi.

Kızın seni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum ve bu yüzden arkadaşlık ilişkinizi de sizin bitirmeniz gerektiğini söylüyorum. Kızın sizinle işi bitince muhtemelen kız bırakacak zaten Kaldı ki lise arkadaşınız, üniversiteye geçince ister istemez sizi unutacak ve farklı arkadaşlar bakacak. Hayat bir şekilde devam ediyor ve kız da normal olarak hayatına kaldığı yerden devam edecek. Bu acıyı kendine çektirmeye hakkın yok, bunu abi tavsiyesinden ziyade kardeş tavsiyesi olarak görebilirsin. Bu arada yaşınızı sorma sebebim, kesinlikle aşağılamak ya da küçük düşürmek değil. O konuda yanlış anlaşılmak istemem. Sadece ona göre yorum yapacaktım, onun için yaşınızı sordum.

Abi bu kız arkadaşken benim hep yanımda oldu hep arardı sorardı şimdi açıldığımdan beri yapmıyor onu ama gene konuşuyoruz, yani hep yanımda oluyordu hiçbir çıkarı yoktu hiçbir şey istemiyordu konuşuyorduk ediyorduk hep, her zaman her konuda yardımcı oldu olmak istedi. Kaybetmek istemediği için cidden arkadaş olarak değer verdiği için olablilir mi?

Her zaman konuşmak istiyorum onunla vakit öldürmeyi vakit geçirmeyi çok seviyorum onunla konuşurken vakitin nasıl geçtiğini bile bilmiyorum her 5 Dakkika'da bir Wp'ye giriyorum mesaj attı mı diye böyle seviyorum işte nasıl vazgeçerim keşke sevmesem diyorum bazen. Bugün ona hediye aldım bir de.

@Slenders başta siz onu unutmak istemiyorsunuz ki. Böyle sadece kendiniz acı çekersiniz, kendi kendinize ikinci alternatife, konuma attırıyorsunuz. Böyle de olmaz.

@Slenders başta siz onu unutmak istemiyorsunuz ki. Böyle sadece kendiniz acı çekersiniz, kendi kendinize ikinci alternatife, konuma attırıyorsunuz. Böyle de olmaz.

Ne yapmamı önerirsiniz? Bana açık sözlü olun, kırılacağım laf olsa bile. Yüzüme vurun en azından kalbim kırılır, gerçekleri öğrenmiş olurum.

@Slenders öncelikle kıza ne hediye almıştınız? Özel değilse onu bir öğrenmek isterim. Ondan sonra net konuşayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…