Unutamadığınız Ekran Kartları

NVIDIA GeForce FX 5500, 256 MB.

10 yıllık sistemimde o kart vardı ve o sistemin anakartında AGP yuvası vardı. Ekran kartı da AGP'ydi. PCI da vardı ancak onda Wireless kartı vardı.

Sistemde BIOSTAR PT880P-A7 Combo anakart vardı. 10-12 yıl öncesinin en iyi sistemlerinden biriydi.

Sistemde zaten 512 MB RAM vardı, 1 GB RAM daha takarak Windows 7 Enterprise 32 bit yüklemiştim. O sistemde de Minecraft, GTA San Andreas, NFSC gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyordum.

GTA San Andreas ve Minecraft şu anda kullandığım Toshiba P50-B-116 sistemimde de yüklü. Şimdi gidip de NFSC yükleyesim geldi

Sisteme bir ara Windows Technical Preview yüklemiştim. Ancak yeni güncellemelerden dolayı sistemde sıkıntılar yaşanaya başlamıştım. Bundan Windows 7'ye dönmüştüm.

2015'te o sistem hakkın rahmetine kavuştu.

Bende 720 den 1080'e geçtim 2 hafta önce hayatı bir fark göremedim. (1050Tİ)
1050ti çok popüler ömrü var onun daha tanıdıklarının neredeyse hepsi onu kullanıyor. Çok cömert bir kart PSU istemiyor 1080p 60fps medium oynatıyor daha ne olsun MSI gaming X modelini kullanıyorum 65 dereceyi geçmedi Adana'nin ölümcül sıcağı ve havasız bir kasada.

Gt 630m 2GB ah canım eski laptopum. Gta 5'i orta yüksek +30 fps de bitirmiştim. Allah'a şükür şimdi GTX 1070 [emoji4][emoji4].

Ben de hala bulunuyor.

Hocam 1050 Tİ hakkında düşünceleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…