Unutamadığınız Ekran Kartları

NoName472

Hectopat
Yer
Türkiye
Biraz nostalji yapalım mı gençler? İlk önce ben cevap vereyim.
AMD HD 7570: Eskiden kullandığım bir ekran kartı. "Oyunu kaldırması yeterli." dediğim ekran kartlarından biri. Günümüzde sürekli 2070, 2080, 2080 Ti konuşulduğu için, bu ekran kartı, benim gözümde daha da küçüldü. Yaşlı bir dost.
GTX 1050 Ti: Zamanında muhteşem bir karttı. Aslında hala öyle. Ama biraz yaşlandı gibi. Ortalıkta "Bu ekran kartı o kadar iyi değil." dediğimde yerin dibine girmiştim. Haklıydılar. Daha sonra bu arkadaşımız, tahtını GTX 1060'a devretti. Ahah:cry:
S3 Trio64V+: S3 Trio'nun ekran kartı kabul edilmesi için bin şahit gerektiğini biliyorum. Ama biz ekran kartının ne olduğunu bu küçük "Grafik hızlandırıcı"dan öğrendik, değil mi? Ekran kartı fidanının dikildiği dönemler. Artık bir ağaç oldu. Ama kendisi yok. Aramızdan ayrıldı.
Bu konu altından nostalji yapalım. Sistemi yormaya gerek yok:D

HD 3470, çocukluğumda bana her Browser oyununu oynatan reyizdir kendisi. R7 240 reyizim de var, onun da yeri ayrı. Bir de akrabamızda GMA grafikli Pentium işlemci vardı, GTA Vice City kasıyordu, tank hilesi yaza yaza mavi ekran vermişti. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı