Unutamadığınız Ekran Kartları

ATI HD 5650... Sene 2010 daha 9-10 yaşlarındayim.[emoji1] Eve bir kutu geldi, içinden 2010 için oldukça iyi bir laptop çıktı. Hayatımda ilk defa doğru düzgün bir şekilde oyun oynayabilecektim. COD serisinin ilk oyunlarını, 256 MB modelini hatırlayamadığım bir ekran kartıyla oynamıştim. Neyse HD 5650 ile oynadığım ilk oyun ise COD 4 MW... Evet o meşhur Captain Price'in elinde sigarasi ile gemiye inis yaptığı oyun... Harika bir deneyimdi benim için... Üstünden 8 sene geçen bu yaşlı canavar, hala düzgün bir şekilde çalışıyor bu arada.[emoji1]

Ati Radeon 2400 Pro
Azcık daha iyi olsa CS:GO oynatırdı açıyor ama oynatamıyor.
Ne cs 1.6 oynardık be,dur bi dakika hala cs 1.6 oynuyorum :(
Dolar arttı bazen de kişisel nedenlerden dolayı bi türlü 1060'lı pc alamadım...

Zamanında çok araştırarak aldığım ASUS EAH5670 diye geçen bildiğimiz AMD HD5670 1GB GDDR3 ekran kartım. Paraya ihtiyacım olmasa satmadan alırdım yenisini. Az oyun oynatmadı bana kerata. Vadesinin dolduğunu sanıyordum meğer vadesi dolan işlemciymiş. Biraz geç farkettik ama artık nasip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı