Unutamadığınız Ekran Kartları

HD 5470, aah ahh laptop'umda bulunuyordu (Hala o laptop'u kullanıyorum). O arkadaşı "biraz" haşin kullandığım için hiçbir zaman tam verim alamadım [emoji55]

Hocam 1050 Ti hakkında düşünceleriniz neler?
Giriş seviye sistemler için en iyi kart diyebilirim. 4 GB VRAM ve performansıyla daha piyasada yerini koruyor. Karşısında AMD tarafında bir alternatif olmadığı için tercih sebebi. RX 560 daha çok benim de sahip olduğum GTX 1050 ile yarışıyor. GTX 1050 kullanan biri olarak hiç bir sıkıntım yok. Ama şu anki fiyatını kesinlikle hak etmiyor. İndirim kovalayın ya da Aliexpress.com'dan 900-1000 TL'ye getirtmeye çalışın.

Bazı ekonomistlere göre ABD ile Türkiye barışacak ve aradaki sorunlar hızla halledilecek. Bu iyimser tabloda dahi yıl sonu kur tahmini 5.5 TL. Risk alıp bekleyebilirsiniz ya da dediğim gibi indirim kovalayın. Bu krizde indirim olur mu, demeyin. Ben dolar 6 TL civarindayken GTX 1050'yi Hepsiburada.com'da 730 TL'ye aldım. Şu an aldığım model 1200 TL civari satılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı