selimazaz0 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, benim kullandığım bir bilgisayar var, Modeli HP ProBook 450 G5. Desktop-85D8u1o. Windows 11 bilgisayar BIOS güncellemesi yapacaktım ama BIOS giriş yaptım şifre istedi, ben de şifreyi bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, benim kullandığım bir bilgisayar var, Modeli HP ProBook 450 G5. Desktop-85D8u1o. Windows 11 bilgisayar BIOS güncellemesi yapacaktım ama BIOS giriş yaptım şifre istedi, ben de şifreyi bilmiyorum. Ne yapabilirim?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.466 Çözümler 18 Yer Batman 25 Haziran 2023 #2 BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net