Unutulan BitLocker sifresi nasil sifirlanir?

Marcoess

Hectopat
SSD veya HDD modeli
wd
Merhaba 1 yıl önce diske BitLocker şifresi koymuştum, 1 yıl sonra yeni bir PC'ye taktığımda şifreyi unutmuşum.
Kurtarma anahtarı da yok ve Microsoft hesabımda kayıtlı bir anahtar da yok, son 10 yılım o diskin içinde.
PC'ye sanal Linux kurdum içine yine de erişemedim, ne yapmam lazım?

Ekran Alıntısı.PNG

Daha doğrusu kurtarma ekranına gelip cmd prompt ile yapın hocam kurtarma ekranına gelmek için.
Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğelerini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın
Bu adımları yaptıktan sonra, videoda cmd promp kısmından sonrasındaki adımları yapın.
yine ve yine olmadı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-21 at 16.17.16.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-21 at 16.17.16.jpeg
    281 KB · Görüntüleme: 35
manage-bde -protectors -get d:

bunu yazınca bunlar çıkıyor

Password:
ID: {B1B15036-BCEF-49F8-A66F-B0619F6D889C}

Numerical Password:
ID: {5DB6D796-2FD9-4EA2-ACCB-882671F80B68}

ve bunlarda bir işe yaramıyor
Hocam bu gönderinizdeki numerical passwordu kopyalayıp elinizde olan ve cihazınıza takılı olan bir usb ye atarsanız kilidini açabilirsiniz daha doğrusu için bu videoya bi bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu gönderinizdeki numerical passwordu kopyalayıp elinizde olan ve cihazınıza takılı olan bir USB'ye atarsanız kilidini açabilirsiniz daha doğrusu için bu videoya bir bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada da şöyle bir sıkıntı var ki bende USB seçeneği çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• 58.png
    58.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
Hocam tek çareniz bu zamana kadar oluşturduğunuz Microsoft hesaplarına ulaşıp BitLocker şifresini bulmanız gerekir. Hesaplarınıza bu şifre kaydedilmiş olmalı. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tek çareniz bu zamana kadar oluşturduğunuz Microsoft hesaplarına ulaşıp BitLocker şifresini bulmanız gerekir. Hesaplarınıza bu şifre kaydedilmiş olmalı. Geçmiş olsun.
hocam hepsine baktım yok kaydedilmemiş

Hocam tek çareniz bu zamana kadar oluşturduğunuz Microsoft hesaplarına ulaşıp BitLocker şifresini bulmanız gerekir hesaplarınıza bu şifre kaydedilmiş olmalı geçmiş olsun.

Bir gelişme oldu bir şekilde diskin imaj dosyasını aldım 930GB ama bunu açamıyorum nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• 66.png
    66.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı