Unutulan cihazın şifresine nasıl erişilir?

MasterTeller

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
İşletme Sahibi
Merhaba,
Dedem bugün bir cihaz almış telefoncu da kurmuş sağ olsun ancak şifreyi ve Google hesabını yazdığı kağıdı kaybetmiş. Telefoncuyu aradık birazcık kıytırık bir esnaf çıktı bizi başından savsakladı şifreyi hatırlamıyorum vs. dedi. Biz bu cihazı nasıl açabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Dedem bugün bir cihaz almış telefoncu da kurmuş sağ olsun ancak şifreyi ve Google hesabını yazdığı kağıdı kaybetmiş. Telefoncuyu aradık birazcık kıytırık bir esnaf çıktı bizi başından savsakladı şifreyi hatırlamıyorum vs. dedi. Biz bu cihazı nasıl açabiliriz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakın hocam.

Kurulum için ek ücret aldı mı hocam?
almamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakın hocam.

hocam bilgisayara bağladım ancak cihazı görmüyor bilgisayarım. Cihazda bildirimlere basıyorum cihazı bağlamak için kilidi açın diyor.

hocam çakal esnafı ben de sevmem ama şu durumda telefoncunun yapacağı başka birşey yok. Normalde telefoncuların çoğu ürünü satıp yoluna bakar adam kurulum yapmış kağıda da yazıp vermiş yani ne kıytırklığı kaldı ne annesizliği filan ayıp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı