Unutulan e-posta nasıl değişir?

Wolynx

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. 5 yıl önce Uplay'de oturum açıp oyunlar satın almıştım ama açmış olduğum e-postayı kaybettim ve şifresini de unuttum. Bugün aklıma bir şey takıldı ve e postamda ufak bi' harf değişimi ile eski e postam aklıma geldi :)

Sorun şu ki eski e postamın çalındığını biliyorum fakat alan kişi Uplay bilgilerime dokunmamış. E posta değiştir deyince de çalınan hesaba e posta gidiyor. Nasıl olacak da ben bunu kendi ana hesabıma bağlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay hesabında bir oyun satın al, dekontu sende kalsın. Kartından.
Daha sonra 1-2 hafta bekle.
Ticket at epostamı kaybettim diye
Senden dekont isteyecekler gerisi basit
Easy.

Merhabalar. 5 yıl önce Uplay'de oturum açıp oyunlar satın almıştım ama açmış olduğum e-postayı kaybettim ve şifresini de unuttum. Bugün aklıma bir şey takıldı ve e postamda ufak bi' harf değişimi ile eski e postam aklıma geldi :)

Sorun şu ki eski e postamın çalındığını biliyorum fakat alan kişi Uplay bilgilerime dokunmamış. E posta değiştir deyince de çalınan hesaba e posta gidiyor. Nasıl olacak da ben bunu kendi ana hesabıma bağlayacağım?

Maalesef o maile erişmeden bir şey yapamazsınız. Orada bir kod gelecek o kodu da bilmen için maile giriş yapman gerekli.

Uplay hesabında bir oyun satın al, dekontu sende kalsın. Kartından.
Daha sonra 1-2 hafta bekle.
Ticket at epostamı kaybettim diye
Senden dekont isteyecekler gerisi basit
Easy.
Dekontu e-posta yoluyla göndermiyorlar mı ? E-postaya erişimim yok sonra bişey olmasın ?
Maalesef o maile erişmeden bir şey yapamazsınız. Orada bir kod gelecek o kodu da bilmen için maile giriş yapman gerekli.
Ah bi' bilsem zaten :)

Yeni bir e-posta ile onlara ticket atacaksınız. :) Hesabınıza telefon numarası da ekleyin 2 doğrulamayı da etkineliştirin. Ucuzundan bir oyun alın daha önce denendi test edildi onaylandı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı