BerkCL Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 18 Mayıs 2024 #11 progamr1234 dedi: Merhaba ben de aynisini denedim de olmadi. Google dava acar mi bana? Bir şey olur mu ben denedim kendi hesabıma ama olmadı. Google dava acar mi bana? Genişletmek için tıkla... Dostum her böyle olayda Google birilerine dava açsaydı. Dava açmaktan değil iş yapmak başlarını kaldıramazlardı.
progamr1234 dedi: Merhaba ben de aynisini denedim de olmadi. Google dava acar mi bana? Bir şey olur mu ben denedim kendi hesabıma ama olmadı. Google dava acar mi bana? Genişletmek için tıkla... Dostum her böyle olayda Google birilerine dava açsaydı. Dava açmaktan değil iş yapmak başlarını kaldıramazlardı.
P progamr1234 Femtopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 46 18 Mayıs 2024 #12 BerkCL dedi: Dostum her böyle olayda Google birilerine dava açsaydı. Dava açmaktan değil iş yapmak başlarını kaldıramazlardı. Genişletmek için tıkla... zaten birşey yapamadım.
BerkCL dedi: Dostum her böyle olayda Google birilerine dava açsaydı. Dava açmaktan değil iş yapmak başlarını kaldıramazlardı. Genişletmek için tıkla... zaten birşey yapamadım.
BerkCL Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 18 Mayıs 2024 #13 progamr1234 dedi: Zaten bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat olsun herhangi bir şey olmaz.
progamr1234 dedi: Zaten bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat olsun herhangi bir şey olmaz.
P progamr1234 Femtopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 46 18 Mayıs 2024 #14 BerkCL dedi: İçiniz rahat olsun herhangi bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler