Unutulan o efsane oyun - blur

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, daha önce hiç adını bile duymadığınız bir oyun olabilir. Bu yazıyı iyi bir şekilde okuyun.

Blur_(video_game).jpg

Çoğunuzun adını duymadığı bu oyun fantastik bir evrene ışınlıyor gibi geliyor sizi. Farklı farklı güçler, dev yarışçılar, bosslar, alev topu vb. bu oyunda çeşitli güçler barındırıyor. Üstelik bunlar yarıştı karşınıza çıkıyor. Mesela 3 örnek vereyim.
Alev topu: Öndeki aracın yok edilmesini sağlar.
Şimşek: Düşmanın üstüne şimşek çarptırır ve düşmanın canını alarak inanılmaz şekilde yavaşlatır.
Kalkan: Sizi bu etkilerden korur. Daha çok fazla böyle ekipman var.
Bu oyun hem PS3'te bile var. Gayet iyi bir oyun. Hele bazı yarışlar 30 kişilik bile olabiliyor. Bu da buradaki güçler ele alındığında muazzam bir eğlence ortaya çıkıyor. Oyunda birkaç farklı bölüm var. Bu bölümleri geçerseniz oyunu kazanıyorsunuz. Fakat bu çok kolay değil. Orta zorlukta bir oyun ve bosslar var. Ancak birçok araba, birçok harita olan bu oyun çok eğlenceli. İşte oyundan bazı görüntüler:

maxresdefault.jpg

maxresdefault (1).jpg

Bu oyunu denemelisiniz! Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ilk oturduğunuzda normal yarış oyunları gibi olmadığını hissedeceksiniz!
Oyunun çalışması için çok sistem gerekmiyor:
  • Işletim sistemi: Windows XP/Vista/7.
  • Işlemci: Intel Pentium 4 @ 3.4 GHz.
  • Ekran kartı: GeForce 6600 GT / Radeon X1600 XT.
  • Kullanılmayan RAM miktarı: 1 GB RAM.
  • Boş depolama alanı: 7.8 GB.
  • Direct X versiyonu: DirectX 9.

Merhabalar, daha önce hiç adını bile duymadığınız bir oyun olabilir. Bu yazıyı iyi bir şekilde okuyun.

Eki Görüntüle 574292

Çoğunuzun adını duymadığı bu oyun fantastik bir evrene ışınlıyor gibi geliyor sizi. Farklı farklı güçler, dev yarışçılar, bosslar, alev topu vb. bu oyunda çeşitli güçler barındırıyor. Üstelik bunlar yarıştı karşınıza çıkıyor. Mesela 3 örnek vereyim.
Alev topu: Öndeki aracın yok edilmesini sağlar.
Şimşek: Düşmanın üstüne şimşek çarptırır ve düşmanın canını alarak inanılmaz şekilde yavaşlatır.
Kalkan: Sizi bu etkilerden korur. Daha çok fazla böyle ekipman var.
Bu oyun hem PS3'te bile var. Gayet iyi bir oyun. Hele bazı yarışlar 30 kişilik bile olabiliyor. Bu da buradaki güçler ele alındığında muazzam bir eğlence ortaya çıkıyor. Oyunda birkaç farklı bölüm var. Bu bölümleri geçerseniz oyunu kazanıyorsunuz. Fakat bu çok kolay değil. Orta zorlukta bir oyun ve bosslar var. Ancak birçok araba, birçok harita olan bu oyun çok eğlenceli. İşte oyundan bazı görüntüler:

Eki Görüntüle 574308

Eki Görüntüle 574310

Bu oyunu denemelisiniz! Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ilk oturduğunuzda normal yarış oyunları gibi olmadığını hissedeceksiniz!
Oyunun çalışması için çok sistem gerekmiyor:
  • Işletim sistemi: Windows XP/Vista/7.
  • Işlemci: Intel Pentium 4 @ 3.4 GHz.
  • Ekran kartı: GeForce 6600 GT / Radeon X1600 XT.
  • Kullanılmayan RAM miktarı: 1 GB RAM.
  • Boş depolama alanı: 7.8 GB.
  • Direct X versiyonu: DirectX 9.
Daha az önce oynadım :D

PlayStation kafelerde PES oynamaya gittigimizde macimiz biterdi, son 10 dakika bunu oynardik. Cok eglenceliydi fakat arkadaslarim PES oynamaya bayildigi icin oynayamiyordum ben cok fazla. Cidden de eglenceliydi bu oyun.

Çikolata alacağım diye ps3 kafeye gidip bu oyunu oynardım. Oradaki abi beni çok severdi, arada beraber oynardık. PS3 ü olan ve bu oyunu oynayan her arkadaşımla kapışırız ve kazanırım hep. Hiç paslanmamışım. Oynamayanlar için güzel bir oyun, öneririm.

Hala arkadaşalarla PC'ye PS4 kolu bağlayıp split-screen modunda oynadığımız oyundur Tavsiye ederim oynamamış olanlara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı