Unwanted.2520 virüsü

JackieJudy

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle selamlar. 3 adet 2. El bilgisayar aldım hepsi aynı özelliklere sahip. Elektrikler gitmemesine rağmen 3 bilgisayar "aynı anda" kapanıp açılıyor. Haftada 1- 2 defa olurken az önce peş peşe yarım saat aralıkla 2 kere yeniden başladı. Durumdan şüphelenip DR. Web Curelt ile taradım ve program. Unwanted.2520 adlı bir virüs buldu, ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Ne olduğunu, neden olduğunu açıklayabilir misiniz?

IMG_20210124_230917.jpg

IMG_20210124_230915.jpg

Adı üzerinde, istenmeyen yazılım. Zararlı değil. Sildikten sonra sistemde aktif bir virüsten koruma programı bulundurun, bu Windows Defender olsun veya olmasın.

Adı üzerinde, istenmeyen yazılım. Zararlı değil. Sildikten sonra sistemde aktif bir virüsten koruma programı bulundurun, bu Windows Defender olsun veya olmasın.
Sakin ol, virüs falan değil. İstenmeyen program listesinde.
Peki 3 bilgisayarın aynı anda kapanıp açılmasına ne demeli neden olabilir böyle bir şey? Aynı kişiden aldım int kafe pc'leri.
Malwarebyte ile tarattığımda bu sonuçlar çıktı.
Screenshot_1.png

Bulunanları silin. Yüklediğin yazılımlardan biri riskli görmüş.

Aynı anda kapanma elektriksel soruna işaret eder. Bağlı olduğu kabloyu kontrol edin. Tek kabloda üç bilgisayarı çalıştırmayın. Sigortalarınızı kontrol ettirin gerekliyse yükseltin. Kasalarda kısa devre var mı kontrol edin.

Bulunanları silin. Yüklediğin yazılımlardan biri riskli görmüş.

Aynı anda kapanma elektriksel soruna işaret eder. Bağlı olduğu kabloyu kontrol edin. Tek kabloda üç bilgisayarı çalıştırmayın. Sigortalarınızı kontrol ettirin gerekliyse yükseltin. Kasalarda kısa devre var mı kontrol edin.
Üç bilgisayarda farklı odalarda. 2-3 gündür lodos var belki bu yüzden elektrik kopması olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı