Upc.exe - Bozuk Görüntü Hatası

LegatusO

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 ghz
Assassin Creed Valhalla oyununu çalıştırdım, çalıştırdıktan hemen sonra önüme gelen ekranlara hayır deyip kapatmak istedim, kapatırken herhangi bir hata vermedi ama müsait olup tekrar çalıştırmak istediğimde bu hatayı almaya başladım. Yönetici olarak çalıştırmayı veya uyumluluk sorun çözücü ile çalıştırmaya çalıştım lakin olmadı. Çözüm var ise çok sevinirim yoksa ubisoft ve oyunu silip tekrar yükleyeceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-28 113238.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-28 113238.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 136
Assassin Creed Valhalla oyununu çalıştırdım, çalıştırdıktan hemen sonra önüme gelen ekranlara hayır deyip kapatmak istedim, kapatırken herhangi bir hata vermedi ama müsait olup tekrar çalıştırmak istediğimde bu hatayı almaya başladım. Yönetici olarak çalıştırmayı veya uyumluluk sorun çözücü ile çalıştırmaya çalıştım lakin olmadı. Çözüm var ise çok sevinirim yoksa Ubisoft ve oyunu silip tekrar yükleyeceğim.

Bunun programı var ama maalesef dosya co linki yasak burada atamıyorum modların gelip bakması gerek öyle atabilirim ancak program kurdum çözüldü.

Programın ismini verip nasıl yaptığınız konusunda bir açıklama yapsanız olmuyor mu? Yoksa dediğiniz gibi modları bekleyeceğim.

0xc00007b DLL. RAR dosya co yazarsan çıkar oradan indir kur bu DLL çözümü için​

Programın ismini verip nasıl yaptığınız konusunda bir açıklama yapsanız olmuyor mu? Yoksa dediğiniz gibi modları bekleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video izleyerek sorunu çözebilirsin dostum aradım buldum.

Son düzenleme:

0xc00007b DLL. RAR dosya co yazarsan çıkar oradan indir kur bu DLL çözümü için​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video izleyerek sorunu çözebilirsin dostum aradım buldum.

Cevap vermekte geciktim kusura bakmayın, ben Ubisoft silip tekrar yükledim sorun ortadan kalktı, devam etseydi bunları uygulardım yine de çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı