Çözüldü ''upc.exe - giriş noktası bulunamadı" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DenizBora

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben Steam'den Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldım ve sorunsuz indirdim fakat çalıştırmak istediğimde Ubisoft Connect uygulaması üzerinden ilk önce ''libcef.dll" hatasını aldım. Bir şekilde çözmeyi başardım fakat sonrasında ekte gördüğünüz ''upc.exe" hatasını almaya başladım. Bunu ne yapsam etsem çözemedim. Çoğu yolu denedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse memnun olurum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 111.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir de eski sürümle dener misiniz? Konudaki sorun farklı fakat işe yarayabilir.

Bir de eski sürümle dener misiniz? Konudaki sorun farklı fakat işe yarayabilir.

Çözüm
Hocam ben bunu baştan sona okudum daha önce sadece eski sürüm kurmayı denemedim müsait zamanda deneyeceğim.

Hocam ben bunu baştan sona okudum daha önce sadece eski sürüm kurmayı denemedim müsait zamanda deneyeceğim.

Hocam eski sürüm kurmak iş yaptı ilk açılışta güncelleme yapmaya çalıştı fakat sonrasında hata verdi. Belki biraz şanslıydım bu konuda çünkü güncelleseydi yüksek ihtimalle açılmayacaktı. Her neyse sağ olun hocam bu konu çözülmüştür.

çünkü güncelleseydi yüksek ihtimalle açılmayacaktı.

Evet, muhtemelen yine aynı sorun meydana gelecekti. Ubisoft Windows 7 desteğini resmi olarak sonlandırmıştı. Windows 8.1 için henüz bir bilgilendirme yapılmadı diye biliyorum fakat eski bir işletim sistemi olduğu için sorun çıkarabiliyor.

Her neyse sağ olun hocam bu konu çözülmüştür.

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…