Selam arkadaşlar, ben Steam'den Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldım ve sorunsuz indirdim fakat çalıştırmak istediğimde Ubisoft Connect uygulaması üzerinden ilk önce ''libcef.dll" hatasını aldım. Bir şekilde çözmeyi başardım fakat sonrasında ekte gördüğünüz ''upc.exe" hatasını almaya başladım. Bunu ne yapsam etsem çözemedim. Çoğu yolu denedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse memnun olurum. Teşekkürler.
Ubisoft Connect "upc.exe" adında hata veriyor hata ekranında "the procedure entry point createdxgıfactory2 could not be located the dynamic link library dx.dll" yazıyor Türkçeye çevirdim gene bir şey anlamadım ne yapmam lazım?
Ubisoft Connect "upc.exe" adında hata veriyor hata ekranında "the procedure entry point createdxgıfactory2 could not be located the dynamic link library dx.dll" yazıyor Türkçeye çevirdim gene bir şey anlamadım ne yapmam lazım?
Hocam eski sürüm kurmak iş yaptı ilk açılışta güncelleme yapmaya çalıştı fakat sonrasında hata verdi. Belki biraz şanslıydım bu konuda çünkü güncelleseydi yüksek ihtimalle açılmayacaktı. Her neyse sağ olun hocam bu konu çözülmüştür.
Evet, muhtemelen yine aynı sorun meydana gelecekti. Ubisoft Windows 7 desteğini resmi olarak sonlandırmıştı. Windows 8.1 için henüz bir bilgilendirme yapılmadı diye biliyorum fakat eski bir işletim sistemi olduğu için sorun çıkarabiliyor.