Update'den sonra PC geç açılmaya başladı

FİXER_2332

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
rtx 3050
İşlemci
intel i7
Arkadaşlar selam geç günlerde Windows'a güncelleme geldi ve her zaman ki gibi güncelledim. Fakat günvelleme uzun sürdü ve ardından birkaç tane daha güncelleme geldi onlardı da indirdim. Sonrasında güncelleme bittikten sonra PC açılılırken BIOS güncellendi ve sonra PC geç açılmaya başladı. PC de ping girdikten sonra ana sayfa geç açılımaya başladı. Bu sorun güncellemeyle mi alakalı yoksa PC de mi bir sıkıntı oldu anlayamadım. Bir sonraki güncelleme de düzelir mi acaba? Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam Windows güvenlik güncellemeleri dışında batırıyor.

Evet Microsoft tasarım çalışmış sadece çok fazla sorun yaşadım. Yeni PC'ye geçince temiz kurulum yaptım, yaparkende Windows 11'i deneme amaçlı kurdum sonra da tekrar formata üşendim :D
Vaktim olursa Windows 10 kuracağım, Windows 11 tasarım dışında tat vermiyor.

Evet Microsoft tasarım çalışmış sadece çok fazla sorun yaşadım. Yeni PC'ye geçince temiz kurulum yaptım, yaparkende Windows 11'i deneme amaçlı kurdum sonra da tekrar formata üşendim :D

Ben Windows 11 beğenmedim pek.

Bende aynı şekilde windows 10 kurmayı düşünüyorum çok kötü gerçekten de windows 11 laptop kullanıyorum yeni aldım windows11 kullandığımdan beri memnun değilim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı