Çözüldü Uplay "17007, Visual C++, 17004" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHEYHO

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdi ben Assassin's Creed Syndicate aldım Ubisoft ücretsiz verıyorken. Oyun kütüphaneme eklendi ama indiremiyorum Ubisoft Connect'ten. 3 farklı indirme hatası aldım, buraya atmak için birkaç kere indirmeye çalıştım ama şu an sadece 2 hata veriyor. Önceden 17004 hatasını da vermişti şu an vermedi. 17007 hatasını ve Visual C++ runtime error diye bir hata verdi. 1 haftaya yakındır çözmeye çalışıyorum yapamıyorum CMD'ye internetten gördüğüm bir kod yazdım olmadı, bir yerde bu hatanın Türk Telekom kullanan kişilerde çok olduğunu duydum güvenli internet sorun çıkarıyormuş VPN ile deneyin diyordu VPN ile denedim olmadı. Nasıl çözeceğim?

Ekran görüntüsü 2023-12-23 230559.png Ekran görüntüsü 2023-12-23 230651.png

Çözüm
Zaten standart profilde internet ama yine de olmuyor. Telefondan da FC24 oyunu açılmıoyr VPN gerekiyor sorun internet ama standart profil bir şey değiştirmedi. Modem arayüzünden yapabileceğim bir şey var mı?

Ubisoft'u silip tekrar yükleyebilirsin ikinci hata internetle alakalı bizimki aile profilindeydi dediğim gibi yapınca çözülmüştü bir de tekrar yükledikten sonra olmazsa önce aile profiline alıp sonra tekrar standart profile alırsan belki olur.
Güvenli internetle alakalı Ubisoft'u engelliyor müşteri hizmetlerini arayarak veya uygulama üzerinden internetin hesabına giriş yapıp oradan güvenli internet bölümünden stardart profile alırsanız düzelir.

Güvenli internetle alakalı Ubisoft'u engelliyor müşteri hizmetlerini arayarak veya uygulama üzerinden internetin hesabına giriş yapıp oradan güvenli internet bölümünden stardart profile alırsanız düzelir.

Zaten standart profilde internet ama yine de olmuyor. Telefondan da FC24 oyunu açılmıoyr VPN gerekiyor sorun internet ama standart profil bir şey değiştirmedi. Modem arayüzünden yapabileceğim bir şey var mı?

Hocam ubisoft kurulumunuzda bir problem var. C++ hatasında uygulama, kendisini kapatmak için geçersiz bir yönteme başvurduğunu söylüyor.

Ubisoft'u silip tekrar yükleyebilirsin ikinci hata internetle alakalı bizimki aile profilindeydi dediğim gibi yapınca çözülmüştü bir de tekrar yükledikten sonra olmazsa önce aile profiline alıp sonra tekrar standart profile alırsan belki olur.

Çözüm

Profili aileye aldım ve sonra tekrar standart profile aldım. Ubisoft Connect'i de silip tekrar indirdim ve bu sefer oldu inmeye başladı teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı