Uplay AC Unity'i Görmüyor

tonyyy

Centipat
Arkadaşlar biraç saat önce SSD'ye format attım. Uplay silinmişti Fakat AC Unity, HDD kurulu olduğu için oyun yerinde duruyordu. Uplay indirdim kurdum, hesaba giriş yaptım fakat AC Unity simgesine tıklayınca oyunu tekrardan indiriyor(49GB).
Sizce ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay'in oyunları kurduğu klasör vardır. Şu an tam hatırlayamıyorum, internetten aratarak kolayca bulabilirsin. Oyunun klasörünü, klasör ismi de aynı olacak şekilde oraya koyman gerek. Tekrar başlat, muhtemelen sorunun kalmamış olacak.

Uplay, Steam, Origin gibi platformlarda ayarlar kısmından "Oyun Kütüphanesi" seçtiğinde bu tür durumları düzeltebiliyorsun. Oyun D'de kurulu ama sen Uplay'i E'ye kurduysan Oyun Kütüphanesi adreslerini kendin seçip daha sonra oyuna gelip dosyaları kontrol ettiğinde ( Steam'de Dosya Bütünlüğü Doğrula olarak geçiyordu Uplay'de hatırlayamadım) oyunu görecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı