Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 16 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Division 2 aldım, C++ hatası verdi C++ kurdum tekrar açtım bu sefer de 17007 hatası verdi. Tekrar denediğim de ise tekrar C++ hatası vermeye başladı. Var mı böyle sorun yaşayan? Son düzenleme: 16 Şubat 2020
Arkadaşlar Division 2 aldım, C++ hatası verdi C++ kurdum tekrar açtım bu sefer de 17007 hatası verdi. Tekrar denediğim de ise tekrar C++ hatası vermeye başladı. Var mı böyle sorun yaşayan?
Çözüm R R Reallyy 17 Şubat 2020 Arkadaşlar Türk Telekom online işlemler üzerinden güvenli İnternet profilini Aile profilinden standart profile ayarladım, sorunum düzeldi.
Arkadaşlar Türk Telekom online işlemler üzerinden güvenli İnternet profilini Aile profilinden standart profile ayarladım, sorunum düzeldi.
KayıpG Decapat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 75 17 Şubat 2020 #21 Wheetau dedi: Bilmiyorum açıkçası... Genişletmek için tıkla... VPN ile çalışıyor evet. Çok ilginç gerçekten. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Wheetau dedi: Bilmiyorum açıkçası... Genişletmek için tıkla... VPN ile çalışıyor evet. Çok ilginç gerçekten.
DisCoLoVeR_ Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1 22 Şubat 2020 #22 ksmkrn1905 dedi: VPN kurup indirin tek çözümü o. Genişletmek için tıkla... Acaba VPN kurup indirme işlemini nasıl yapacağız? Reallyy dedi: Arkadaşlar Türk Telekom Online işlemler üzerinden güvenli İnternet profilini Aile profilinden standart profile ayarladım, sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Benimki zaten standartta. KayıpG dedi: VPN ile çalışıyor evet. Çok ilginç gerçekten Genişletmek için tıkla... Nasıl kurup çalıştırıp yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020 Artı 0 Eksi
ksmkrn1905 dedi: VPN kurup indirin tek çözümü o. Genişletmek için tıkla... Acaba VPN kurup indirme işlemini nasıl yapacağız? Reallyy dedi: Arkadaşlar Türk Telekom Online işlemler üzerinden güvenli İnternet profilini Aile profilinden standart profile ayarladım, sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Benimki zaten standartta. KayıpG dedi: VPN ile çalışıyor evet. Çok ilginç gerçekten Genişletmek için tıkla... Nasıl kurup çalıştırıp yapacağım?
Hamza Tarık Bekir Centipat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 3 1 Mart 2020 #23 Güvenli interneti nasıl kapattınız? Aynı hata bende de var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020 Artı 0 Eksi
K KultiginN Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 10 8 Mart 2020 #24 VPN ile indirme hızı çok düşük oluyor. Acaba güvenli internet ayarı açık mı sizde? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020 Artı 0 Eksi