diU Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 20 19 Şubat 2020 #1 Division 2'yi indirirken bu hatayla karşılaştım. Daha sonra AC Unity yüklemeyi denedim, yine aynı hatayı aldım. Bütün Visual C++ sürümlerini silip en son sürümlerini tekrardan yükledim, yine de bir işe yaramadı. Bunun sebebini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
Division 2'yi indirirken bu hatayla karşılaştım. Daha sonra AC Unity yüklemeyi denedim, yine aynı hatayı aldım. Bütün Visual C++ sürümlerini silip en son sürümlerini tekrardan yükledim, yine de bir işe yaramadı. Bunun sebebini bilen var mı?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.712 Makaleler 13 Çözümler 705 19 Şubat 2020 #2 VPN ile deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS diU Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 20 21 Şubat 2020 #3 VPN ile denedim oldu ancak başka bir hata çıktı onu da UPlay'i yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
VPN ile denedim oldu ancak başka bir hata çıktı onu da UPlay'i yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler.
O onlyuru Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 36 3 Haziran 2020 #4 Emre C dedi: VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile denediğimde bekletiyor ama girmiyor sizce ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Emre C dedi: VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile denediğimde bekletiyor ama girmiyor sizce ne yapmalıyım?