UPlay ve Google Authenticator Sorunu [Çözüm]

Bende de benzer bir sorun var ancak bayağı garip. Bir süredir giriş yapmamıştım ve hesabıma giriş yapayım dedim ancak Google Kimlik Doğrulayıcı denen bu özellik çıktı. UPlay hesabımda bu özelliği açmadığıma da adım gibi eminim ama neyse.

Neyse ilk gördüğümde "Kim bilir, belki de açtım ama unuttum." deyip mail hesaplarımı kontrol ettim ancak hiçbirinde bu özelliği kullandığıma dair bir kanıt bulamadım ve şimdi de müşteri hizmetleri ile konuşmaya çalışacağım.

İlginç, bence de destekten iletişime geçin.

Benim gibi çözülemeyecek cinsten sıkıntı yaşayanlar olursa diye yazayım dedim:

Direkt Ubisoft Support kısmına giriş yapıp çevrim içi destek bölümünden sıkıntınızı anlatın. Beş dakikada iki adımlı doğrulamayı kapatıp hesabıma giriş yapmamı sağladılar.

Hesabı plati tarzı bir yerden satın aldıysan böyle şeyler olabiliyor. Bir süre sonra hesabın şifresi falan değişiyor. Bazı satıcılar istediğiniz zaman yeni hesap verebiliyor ama bazıları da umursamıyor.

Kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim. Anlattığın her şeyi yaptım "Live Chat" kısmı biraz farklıydı ama dediklerini yapıp birazda kendimden ekledim ve sorunum çözüldü. Eline kolu sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…