UPlay ve Google Authenticator Sorunu [Çözüm]

Kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim. Anlattığın her şeyi yaptım "Live Chat" kısmı biraz farklıydı ama dediklerini yapıp birazda kendimden ekledim ve sorunum çözüldü. Eline kolu sağlık.

Rica ederim. Konuyu açalı 2.5 sene olmuş arayüz değişmiştir büyük ihtimalle.

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum fakat Live chat kısmı kaldırılmış sorunumu yazıp desteğe gönderdim 1 gün oldu hala cevap gelmedi acaba farklı bir yerden mi Live chat kısmı açılıyor

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum fakat Live chat kısmı kaldırılmış sorunumu yazıp desteğe gönderdim 1 gün oldu hala cevap gelmedi acaba farklı bir yerden mi Live chat kısmı açılıyor

Merhaba. Vereceğim linke tıkladığınız zaman fotoğraftaki sayfa açılacaktır. O sayfaya girdikten sonra ilk kutucuğa kurtarmak istediğiniz hesapta kullandığınız email adresinizi yazın. İkinci kutucuğa da yukarıda anlattığım şekilde, sorunu detaylı bir şekilde İngilizce olarak yazın ve "Start Chat" butonuna tıklayın. Yeni bir pencere açılıp sizi bekleme sırasına alacaktır. Sıranız gelene kadar o pencerenin açık olması gerek. Eğer pencereyi kapatırsanız tekrar baştan uzun süre sıra beklersiniz. Sıranız geldiği zaman da yetkili kişiye kısa sürede geri dönüş yaparak cevap vermeniz gerek. Eğer sizden cevap alamazlarsa chat ekranını kapatırlar.

(Ubisoft sitesinde canlı destekteki geri dönüşler normalden daha uzun sürebilir yazıyor. O yüzden size 1 gündür cevap yazmamış da olabilirler.)

Link : Create a Case - Ubisoft Support

Bende olmadı start chat aktif olmadığı için bu sorunu genel olarak nasıl çözebilirim?

Merhaba, ben ilk başta verilen kodları not almadığım için silip sıfırdan yüklemek istiyorum ancak Hesap oluşturun kısmı çıkmıyor, direk eski kodlarını yedek almadığım hesap açılıyor. bunu nasıl çözebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…