Akın23
Picopat
Önemli değil. Eklenmesi biraz sürebiliyor. En geç yarın kütüphanenizde gözüküyor durumda olacaktır tahminimce. Şimdi masaüstündeki Uplay uygulamasına girdiğiniz zaman Store kısmı da görünüyor olmalı. Steam üzerinde Uplay uygulamasını başlatan bir oyunla beraber açılan Uplay'de yine de Store kısmı gözükmeyecektir ama.Tarayıcıdan denedim, 2-3 seferde girdi. Yardımın için teşekkürler. Watch Dogs 2'yi aldım fakat hala eklenmedi kütüphaneme.
Direkt Steam üzerinden mi UPlay'i başlattınız? Masaüstündeki uPlay kurulumundan başlatırsanız sorun olmaması gerek. O da çözmezse UPlay'i baştan indirin.
Araştırmama göre uPlay üzerinden bir şey satın almadığınız zaman, Steam üzerinden alınan oyunlara uPlay üzerinden DLC almamanız için otomatik olarak gizleniyormuş. UPlay'den de bir şey aldığınızda üstte dediğim gibi oluyormuş. Başka bir tarayıcıdan uPlay sayfasına gitmeyi deneyebilir misiniz? Oradan ücretsiz bir şey eklerseniz Store kısmı gelecektir. Şuradan Watch Dogs 2'yi alabilirsiniz.
Önemli değil. Eklenmesi biraz sürebiliyor. En geç yarın kütüphanenizde gözüküyor durumda olacaktır tahminimce. Şimdi masaüstündeki Uplay uygulamasına girdiğiniz zaman Store kısmı da görünüyor olmalı. Steam üzerinde Uplay uygulamasını başlatan bir oyunla beraber açılan Uplay'de yine de Store kısmı gözükmeyecektir ama.Tarayıcıdan denedim, 2-3 seferde girdi. Yardımın için teşekkürler. Watch Dogs 2'yi aldım fakat hala eklenmedi kütüphaneme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.