Çözüldü UPlay'de Store gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akın23

Picopat
Steam'den Watch Dogs satın almıştım, hesabı o zaman oluşturmuştum Steam. ve Ubisoft hesabım bağlı, ondan olabilir mi?
Yeni hesap oluşturduğumda Store kısmı gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    112,3 KB · Görüntüleme: 667
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tarayıcıdan denedim, 2-3 seferde girdi. Yardımın için teşekkürler. Watch Dogs 2'yi aldım fakat hala eklenmedi kütüphaneme.
Önemli değil. Eklenmesi biraz sürebiliyor. En geç yarın kütüphanenizde gözüküyor durumda olacaktır tahminimce. Şimdi masaüstündeki Uplay uygulamasına girdiğiniz zaman Store kısmı da görünüyor olmalı. Steam üzerinde Uplay uygulamasını başlatan bir oyunla beraber açılan Uplay'de yine de Store kısmı gözükmeyecektir ama. :)
Direkt Steam üzerinden mi Uplay'i başlattınız? Masaüstündeki Uplay kurulumundan başlatırsanız sorun olmaması gerek. O da çözmezse Uplay'i baştan indirin. Normalde Steam üzerindeki bir oyunu başlattıktan sonra açılan Uplay, Steam'e verilen komisyon vs. gibi yasal sebeplerden dolayı Store kısmını göstermiyor.

Direkt Steam üzerinden mi UPlay'i başlattınız? Masaüstündeki uPlay kurulumundan başlatırsanız sorun olmaması gerek. O da çözmezse UPlay'i baştan indirin.

Hayır, masaüstünden başlattım. Ubisoft'un sitesinden oyun ekleyemiyorum. İnternet sitesinden uPlay başlattığımda da yükleniyorda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmama göre Uplay üzerinden bir şey satın almadığınız zaman, Steam üzerinden alınan oyunlara Uplay üzerinden DLC almamanız için otomatik olarak gizleniyormuş. Uplay'den de bir şey aldığınızda üstte dediğim gibi oluyormuş. Başka bir tarayıcıdan Uplay sayfasına gitmeyi deneyebilir misiniz? Oradan ücretsiz bir şey eklerseniz Store kısmı gelecektir. Şuradan Watch Dogs 2'yi alabilirsiniz.

Araştırmama göre uPlay üzerinden bir şey satın almadığınız zaman, Steam üzerinden alınan oyunlara uPlay üzerinden DLC almamanız için otomatik olarak gizleniyormuş. UPlay'den de bir şey aldığınızda üstte dediğim gibi oluyormuş. Başka bir tarayıcıdan uPlay sayfasına gitmeyi deneyebilir misiniz? Oradan ücretsiz bir şey eklerseniz Store kısmı gelecektir. Şuradan Watch Dogs 2'yi alabilirsiniz.

Tarayıcıdan denedim, 2-3 seferde girdi. Yardımın için teşekkürler. Watch Dogs 2'yi aldım fakat hala eklenmedi kütüphaneme.

Önemli değil. Eklenmesi biraz sürebiliyor. En geç yarın kütüphanenizde gözüküyor durumda olacaktır tahminimce. Şimdi masaüstündeki Uplay uygulamasına girdiğiniz zaman Store kısmı da görünüyor olmalı. Steam üzerinde Uplay uygulamasını başlatan bir oyunla beraber açılan Uplay'de yine de Store kısmı gözükmeyecektir ama. :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı