Uplay'deki oyunun CD Key'i nasıl bulunur?

Fatih GÜRBÜZ

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Uplay'de aldığım bir oyunun CD Key'ini aradım ama bulamadım. Nasıl bulacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Uplay'den veya Steam'den dijital olarak aldığın oyunların hiç birinin CD-keyi gözükmüyor. Sadece kutulu olanlar.
Uplay'den CD-Key'e bakmak için: Sağ üstten profiline tıkla açılan pencerede Hesap bilgisi(Hesabınız güvenli) ibaresine tıkla.
Ardından açılan pencerede Oyunlarım kısmına gel. Oradan istediğin oyunun bilgisine ulaşabilirsin.

Teşekkür ederim O kadar aradım oraya bakmıştım daha önce ama anahtarlar gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor. Teşekkürler.

Merhaba.şuan da assassin's creed 2 bedava ve ben oyunu almak istiyorum ama kütüphaneye eklemek için CD kodunu girmem lazım ama CD kodunu bulamıyorum.bana yardım eder misin?

ya teşekkür ederim ama ben bunu da bulamadım fotoğraf falan atabiliyorsan atabilir misin?

Son düzenleme:

UPlay'deki CD keyler artık gösterdiğiniz yerde değil. Sanırım değişmiş. CD keylerin şimdi nereye konduğunu biliyor musunuz?

Görmek için oyunu indirmek gerekiyor. İndirdikten sonra sol tarafta gözüküyor CD-key.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…