Upload değeri paket değerinden düşük

Selman Kara

Hectopat
12 Mbps upload destekli altyapım ve internet paketim de şu an uploadım 6 Mbps. Bunu bir yerden yükseltiyorduk. İnternet firması veya altyapımda herhangi bir sorun yok. Modem arayüzünden yükseltiyor olabiliriz fakat tam yeri aklımda değil internette de düzgün cevap veren bulamadığımdan buraya konu açma gereği duydum. Dediğim gibi muhtemelen bir sınırlama var ve bunu kaldırmam lazım modem ayayüzü QoS ayarlarını kontrol ettim oradan kaynaklı değil.

12 Mbps upload destekli altyapım ve internet paketim de şu an uploadım 6 Mbps. Bunu bir yerden yükseltiyorduk. İnternet firması veya altyapımda herhangi bir sorun yok. Modem arayüzünden yükseltiyor olabiliriz fakat tam yeri aklımda değil internette de düzgün cevap veren bulamadığımdan buraya konu açma gereği duydum. Dediğim gibi muhtemelen bir sınırlama var ve bunu kaldırmam lazım modem ayayüzü QoS ayarlarını kontrol ettim oradan kaynaklı değil.

Modem arayüzünden DSL hat değerlerini yolla.

Mahallenize kurdukları merkezi sistemden uzaklıta uploadınızı düşürebilir zaten upload ve download genelde wiwi ile düşük gelmesi lazım mesela ben dibimdeki Wi-Fi'den 60 alıyorum 100 olmasına rağmen downloadda 50 ama Ethernet ile 90'a kadar çıkıyor muhtemelen müşteri hizmetlerini ararsanız sürekli yaptık yok düzelttik yok hallettik deyip aslında arkada sadece modemi resetliyeceklerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı