RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #11 tahamert123 dedi: Biz ölelim en iyisi o zaman hocam şehrin merkezine bile internet sağlamıyorsalar bir güzel söveceğim yasak olmasa ama neyse. Genişletmek için tıkla... Her akşam ping sıkıntısından bıktım fakat elimizden gelen bir şey yok.
tahamert123 dedi: Biz ölelim en iyisi o zaman hocam şehrin merkezine bile internet sağlamıyorsalar bir güzel söveceğim yasak olmasa ama neyse. Genişletmek için tıkla... Her akşam ping sıkıntısından bıktım fakat elimizden gelen bir şey yok.
KS KS tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #12 RotasızBey dedi: Her akşam ping sıkıntısından bıktım fakat elimizden gelen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En iyisi hepimiz birleşip interneti bile tekellestiren bu pislikleri indirelim nedir çektiğimiz ya.
RotasızBey dedi: Her akşam ping sıkıntısından bıktım fakat elimizden gelen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En iyisi hepimiz birleşip interneti bile tekellestiren bu pislikleri indirelim nedir çektiğimiz ya.