Upload hız yükseltmesi durdu mu?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Bildiğiniz üzere VDSL ve fiber için upload hızları yükseltiliyordu. Hala yükselmeyen aboneler var ve upload hızının yükseldiğine dair herhangi bir haber alamıyoruz. Yükselme TurkNet tarafında durduruldu mu acaba? 7 Mayıs'a gerçekten az kaldı ama hiçbir şekilde hattımda upload yükselmesi söz konusu olmadı. Halen bekliyoruz.

Bence sizi unutmuşlar arayıp sorun derim :D

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam gerçekten daha fazla yükselmezse arayıp durumu bizzat kendim açıklayıp yükseltme talep edeceğim. Artık beklemekten yoruldum ve 7 Mayıs'a az kaldı. Halen bekletiliyorum.

Hocam sürekli olarak arayın sonunda yaparlar bence benim yükseldinden haberim dahi yoktu Steam da oyun indir iken 7.8Mbps gördüm şaşırdım dedim yanlışmı acaba sonra Speed testen baktim ki upload yükselmiş. Ve 44'ten 54 download olmuş.

@TurkNet Destek Ayşegül Upload hızları yükseltmesi devam ediyor mu halen? Buradan sizden ricada bulunsam bir müdahale edebilir misiniz acaba?

Hocam sürekli olarak arayın sonunda yaparlar bence benim yükseldinden haberim dahi yoktu Steam da oyun indir iken 7.8Mbps gördüm şaşırdım dedim yanlışmı acaba sonra Speed testen baktim ki upload yükselmiş. Ve 44'ten 54 download olmuş.
Benim paketim halihazırda 100'lük paketti ama herhangi bir yükselme vs. yok. Boşa bekletildiğimi hissediyorum.

@TurkNet Destek Ayşegül upload hızları yükseltmesi devam ediyor mu halen? Buradan sizden ricada bulunsam bir müdahale edebilir misiniz acaba?

Benim paketim halihazırda 100'lük paketti ama herhangi bir yükselme vs. yok. Boşa bekletildiğimi hissediyorum.

Doğrudur hocam dedim gibi sürekli yazmanız gerekir ama altyapısı Türk Telekom olanlar için diyorlardı gerçi sizin altyapı da Türk telekomdur ama bilemiyorum.

Forumda upload hızlarının arttığına dair açılan konuda 30 Haziran'a kadar aşamalı olarak yükseltileceği yazıyor. Yani hazirandan sonra ararsınız olmazsa.

Bildiğiniz üzere VDSL ve fiber için upload hızları yükseltiliyordu. Hala yükselmeyen aboneler var ve upload hızının yükseldiğine dair herhangi bir haber alamıyoruz. Yükselme TurkNet tarafında durduruldu mu acaba? 7 Mayıs'a gerçekten az kaldı ama hiçbir şekilde hattımda upload yükselmesi söz konusu olmadı. Halen bekliyoruz.
Merhaba, evet upload hızları yükseltildi. TurkNet olarak her müşterimiz için kademeli olarak yüksetme işlemi yapıyoruz. Bir ay içinde bütün tanımlamalar yapılacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı