Telefondan ve bilgisayardan upload etmeye çalıştığınız dosya boyutu aynı mı?Normalde telefondan upload hızım 3 iken PC'de 0.80 civarında oluyor. Ethernet kablosunu değiştirdim, modemi değiştirdim. Durum yine aynı. Download hızımda herhangi bir sorun yok.
Telefondan ve bilgisayardan upload etmeye çalıştığınız dosya boyutu aynı mı?
Normalde kullandığınız ISS paketiniz kaç upload veriyor size?Hız testi yaptığımda bu sonuca vardım fakat bir şey upload etmeye çalışsam da telefondan daha hızlı yapıyor.
3 olması lazımNormalde kullandığınız ISS paketiniz kaç upload veriyor size?
Normalde sürücü güncelleyin derdim ama download sıkıntım yok diyorsunuz bilgisayarda doğru mu?3 olması lazım
Normalde sürücü güncelleyin derdim ama download sıkıntım yok diyorsunuz bilgisayarda doğru mu?
Peki ISS sağlayıcınız ne diyor bu duruma? Görüştünüz mü? Modem hat değerlerinize bakıldı mı?Evet sadece bilgisayarda upload hızım daha düşük çıkıyor
Peki ISS sağlayıcınız ne diyor bu duruma? Görüştünüz mü? Modem hat değerlerinize bakıldı mı?
Bir görüşün isterseniz. Ayrıca bilgisayar açık olduğunda sürekli arka planda bazı işlemler yapıldığı için de upload hızınızı stabil 3 görmüyor olabilirsiniz. Örneğin arkada bir güncelleme alıyordur vs. Siz en iyisi bir müşteri hizmetleri ile görüşün sonra buraya tekrar yazın.Hayır görüşmedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.