Upload hızı bilgisayarda normalden daha düşük

1Servet

Hectopat
Daha fazla  
Normalde telefondan upload hızım 3 iken PC'de 0.80 civarında oluyor. Ethernet kablosunu değiştirdim, modemi değiştirdim. Durum yine aynı. Download hızımda herhangi bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir görüşün isterseniz. Ayrıca bilgisayar açık olduğunda sürekli arka planda bazı işlemler yapıldığı için de upload hızınızı stabil 3 görmüyor olabilirsiniz. Örneğin arkada bir güncelleme alıyordur vs. siz en iyisi bir müşteri hizmetleri ile görüşün sonra buraya tekrar yazın.

Bir sorunum daha var bilgisayarda bir şey indirirken internetten başka hiçbir şey açılmıyor eskiden 8 Mbps hızıım vardı 16 ya çıkardım bu durum yine devam ediyor.

Bir sorunum daha var bilgisayarda bir şey indirirken internetten başka hiçbir şey açılmıyor eskiden 8 Mbps hızım vardı 16 ya çıkardım bu durum yine devam ediyor.
Bu sorununuz da diğerine bağlı gibi. Modeminizde bir problem var anladığım kadarı ile. Modeme bağladığınız kablodan da olabilir. Modemi resetlemeyi de deneyebilirsiniz. Ama bence öncelikle bu sorunları müşteri hizmetlerine anlatıp hattınızı kontrol etmelerini isteyin. Çıkacak sonuca göre ilerleyin.

Bu sorununuz da diğerine bağlı gibi. Modeminizde bir problem var anladığım kadarı ile. Modeme bağladığınız kablodan da olabilir. Modemi resetlemeyi de deneyebilirsiniz. Ama bence öncelikle bu sorunları müşteri hizmetlerine anlatıp hattınızı kontrol etmelerini isteyin. Çıkacak sonuca göre ilerleyin.

Tamam müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra haber vereceğim.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat hiçbir sorun olmadığını söylediler. Şu anda sorunum hâlâ devam ediyor.

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vardı. Wireless ile yüksek çıkarken, kablo ile upload hızım düşük çıkıyordu. Laptopum MSI marka. Killer Intelligence Center diye bir Ethernet programı yüklü. Program içerisinde Killer Prioritization Engine diye bir mod var onu kapalı duruma getirince düzeldi upload hızım. Yani sizinde bilgisayarınızda Ethernet ile ilgili bir program upload hızınızı kısıtlıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı