Çözüldü Upload hızı görünenden düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NierWP

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İnno3D İchill 4X RTX 3080 10GB | Ryzen 5 5600 | Gigabyte Aorus Elite B550M | Corsair Vengeance 8x4 32GB 3200MHz | Cougar Poseidon Elite 360MM | Samsung 970 EVO 500GB M2 | Zoko King White | 1TB HDD
Ekipman: Logitech Superlight x Beyaz Wireless | Darmoshark Top75 Wireless Beyaz | Razer Barracuda X Beyaz Wireless | Asus Rog Carnyx Mikrofon Beyaz
Samsung G4 240HZ 27''
Merhaba, kısacası şöyle anlatayım. Speedtest aracılığı ile yaptığım hız testlerinde upload hızım gayet iyi ancak Testmy.net adresinden herhangi bir upload testi yaptığım zaman upload hızım 0.4 MB/s olarak görünüyor. Yayın yapmaya çalıştığım zamanda bile maksimum 1 Mb/s hızlarını görebiliyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim? Ekte test fotoğraflarına yer verdim. Kullandığım internet Superonline fiber.

111112222.png

135135331335.png

Çözüm
Başka sitelerden de test eder misiniz?

2222.png
33333.png
1111.png

Telefondan test yaptım telefonda her şey gayet normal problem bilgisayarda ama nasıl çözerim bilmiyorum

Yabancı forumlarda dolaşarak buldum çözümü. Anakartınıza uygun realtek LAN driverini indirin.
Sonrasında ''1- Aygıt yöneticisine gidin 2- Ağ bağdaştırıcılarını seçin 3- Realtek yazanı seçin 4- Gelişmişe gelin 5- Boşaltmayı geniş gönder IPv4 ve IPv6 yı sağ taraftan devre dışı bırakın. Bana olduğu gibi umarım size de faydası olur.

2222.png
33333.png
1111.png

Telefondan test yaptım telefonda her şey gayet normal problem bilgisayarda ama nasıl çözerim bilmiyorum

Yabancı forumlarda dolaşarak buldum çözümü. Anakartınıza uygun realtek LAN driverini indirin.
Sonrasında ''1- Aygıt yöneticisine gidin 2- Ağ bağdaştırıcılarını seçin 3- Realtek yazanı seçin 4- Gelişmişe gelin 5- Boşaltmayı geniş gönder IPv4 ve IPv6 yı sağ taraftan devre dışı bırakın. Bana olduğu gibi umarım size de faydası olur.

Dosya Ekleri

• 1111.png
    1111.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı