İndirme hızınız uploada göre değil download'a göre belirlenir. Upload internete dosya yüklerken işe yarar. Zannediyorum download hızınız da 4 MBPS civarında. Bu da çok düşük bir değer.
İndirme hızınız uploada göre değil Download'a göre belirlenir. Upload internete dosya yüklerken işe yarar. Zannediyorum download hızınız da 4 Mbps civarında. Bu da çok düşük bir değer.
Turknet mi kullanıyorsunuz? Turknet akşam vakitleri interneti yavaşlatıyor gibi hissediyorum ben de. İndirme yaparak denemedim ama öğlenleri internette sorun yokken akşamları bazı sayfalar geç açılmaya başlıyor. Twitterda videoları yükleyemiyorum sürekli donuyor. Bir tek youtube ve twitch düzgün çalışıyor. Diğer sitelerde akşam saatlerinde sorun yaşıyorum.
TurkNet mi kullanıyorsunuz? TurkNet akşam vakitleri interneti yavaşlatıyor gibi hissediyorum ben de. İndirme yaparak denemedim ama öğlenleri internette sorun yokken akşamları bazı sayfalar geç açılmaya başlıyor. Twitter'da videoları yükleyemiyorum sürekli donuyor. Bir tek YouTube ve Twitch düzgün çalışıyor. Diğer sitelerde akşam saatlerinde sorun yaşıyorum.