Upload Hızı Neden Yavaşlar?

googhang

Centipat
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sıkıntım var yaklaşık 20 gündür, superonline abonesiyim, upload hızlarını 20 mbit'e çıkarttılar fakat herhangi bir dosya upload ettiğimde (upload ettiğim site farketmeksizin) 200-300 kb arası upload ediyor, bu hızın neden bu kadar düşük olduğunu bir türlü çözemedim, superonline'a ısrarla yazmama rağmen dosya yükleme yaptığınız sağlayıcılardan kaynaklandığını söylüyorlar fakat tüm dosya yükleme sitelerini denedim neredeyse, buna neden olan başka etken neler olabilir virüs vs., bu durumu nasıl çözerim? teşekkürler.

Farklı bir cihazda denediniz mi dosya yüklemeyi? Google Drive'a veya YouTube'a test olarak bir dosya yüklemeyi denediniz mi?
Yüklediğiniz sitelerin sunucusunda yoğunluk olabilir, hangi sitelere yüklediğinizi bilemiyorum.

Malesef ben bu sorunun benden kaynaklanmadığını onların internetinden kaynaklandığını kanıtladım. Kabul ediyorlar ama çözüm bulamıyoruz diyorlar. Telafi içinde bir şey yapmıyorlar.

Açtığım post linki:

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sıkıntım var yaklaşık 20 gündür, superonline abonesiyim, upload hızlarını 20 mbit'e çıkarttılar fakat herhangi bir dosya upload ettiğimde (upload ettiğim site farketmeksizin) 200-300 kb arası upload ediyor, bu hızın neden bu kadar düşük olduğunu bir türlü çözemedim, superonline'a ısrarla yazmama rağmen dosya yükleme yaptığınız sağlayıcılardan kaynaklandığını söylüyorlar fakat tüm dosya yükleme sitelerini denedim neredeyse, buna neden olan başka etken neler olabilir virüs vs., bu durumu nasıl çözerim? teşekkürler.

son uğraşlar sonucu hızın kablolu bağlantıda düşük olduğunu çözdüm, kablosuz bağlantıda upload hızı normal olmasına rağmen kablolu bağlandığımda oldukça düşüyor, bu sorunu nasıl çözeceğim peki, bir bilgisi olan var mı?

son uğraşlar sonucu hızın kablolu bağlantıda düşük olduğunu çözdüm, kablosuz bağlantıda upload hızı normal olmasına rağmen kablolu bağlandığımda oldukça düşüyor, bu sorunu nasıl çözeceğim peki, bir bilgisi olan var mı?
Sıkıntı kablonuzda olabilir. Başka bir kablo ile deneyin bir de.

Benim laptop wifi ile de sıkıntı var. Telefon wifi bağlıyken testmynet üzerinden normal upload hızımı alabiliyor frankfurt serverndan. Ama bilgisayarlarımdan alamıyorum. Kablomu değiştirdim farketmedi. Sorun modemde olabilir. Telefonum normal upload alabiliyorsa frankfurttan. Sorun isp de değil gibi geliyor. Modem bulmak lazım denemek için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı